Bo i närheten

Kistamässan boende på Victoria Tower

 

Vill du bo nära Kistamässan?

Scandic Victoria Tower

I direkt anslutning till Kistamässan ligger det spektakulära hotellet Scandic Victoria Tower designat av den prisade arkitekten Gert Wingårdh. Hotellet med sina 34 våningar erbjuder förstklassigt boende med 299 dubbelrum, restauranger, konferenslokaler, gym och en skybar högst upp med en hänförande utsikt över hela Stockholm.

På entréplanet erbjuder Scandic Victoria Tower en inspirerande öppen miljö där lobby, lounge och restaurang flyter samman och skapar en social mötesplats för arbete, möten, mat, dryck och avkoppling.

Läs mer på Scandic Victoria Towers hemsida och ta del av rabatterbjudande

Comfort Hotel

Comfort Hotel Kista är ett hotell med optimalt läge vid Kista Galleria, Kistamässan och tunnelbanan som tar dig till Stockholm city på 18 min. Comfort Hotel Kista har 194 nya och moderna hotellrum, Barception, stor lounge och gym.

Läs mer på: Comfort Hotel

Memory Hotel

Memory Hotel är ett förstaklasshotell med 155 rökfria rum, en högklassig restaurang och bar. Hotellet har fri tillgång till trådlöst Internet (WiFi) och fri tillgång till fitness- och relaxavdelning. På vardagar erbjuds fri transfer till Kistamässan 07.30-09.15. En promenad till Kistamässan tar cirka 5 minuter. Gratis parkering finns utanför hotellet och det finns tillgång till varmgarage.

Läs mer på Memory hotel och ta del av rabatterbjudande 


Lista på andra hotell (A-Ö) i närheten


Kontakta oss

Kistamässan
08-506 650 00
Mejla oss


Leverans till konferenser

Kistamässan
Torshamnsgatan 18A
164 22 Kista
08-506 650 00