Kistamässan - Stockholms bästa läge!​

Kongress - konferens - mässor - möten - företagsevent

Bild7
56f93ef9-c319-4acb-9f8f-9f304538b15c-original
Bild6

Kistamässan har ett fantastiskt läge mellan Stockholm och Arlanda och hit tar man sig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, bil eller buss. Med tåget tar det 12 minuter från Stockholm Central och 20 minuter från Arlanda flygplats. Vi har 900 hotellrum inom gångavstånd på 5-10 minuter och ytterligare 2000 rum i närområdet. Hos oss får du personlig service med fullt fokus på dina behov – vi är vana att arrangera många olika typer av arrangemang och hjälper dig med projektledning och utveckling av ditt event, full utställarservice och dessutom högklassiga erbjudanden inom mat och dryck.

INTRESSERAD AV ATT ARRANGERA ETT EVENEMANG HOS OSS? 

  1. Ta kontakt med våra säljare på sales@kistamassan.se
  2. Vi stämmer av tillgängliget för önskade datum.
  3. Eventuell visning av lokaler.
  4. Offert skickas och fortsättning följer…

Läs mer om möjligehterna på Kistamässan:

” Vi är väldigt nöjda med vår dag och kväll på Kistamässan. Maten höll en hög nivå och var bland det bästa vi ätit på en kick-off”
Marcus Svenberg, VD Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
"... tillsammans med Kistamässan kunde vi förädla vår vision och göra den till en succébetonad verklighet"
"Vi visste att idén om att genomföra elittävlingar i alla olika varianter av styrketräning under ett och samma tak var ett vansinnigt projekt. Men tillsammans med Kistamässan kunde vi förädla vår vision och göra den till en succébetonad verklighet. Närmare 10 000 personer kom och såg nästan 500 deltagare i 8 olika tävlingar över 2 dagar. Vansinnigt, javisst! Men precis lika härligt! Nu laddar vi om för att göra det igen nästa år. Större, häftigare och tyngre." - Alex Danielsson, Chefredaktör, Tyngre
Scroll to Top