Kistamässan- Mitt i nordens silicon valley

Kistamässan har ett fantastiskt läge mellan Stockholm och Arlanda och hit tar man sig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, bil eller buss. Med tåget tar det 13 minuter från Stockholm Central och 20 minuter från Arlanda flygplats.


Vi har 900 hotellrum inom gångavstånd på 5-10 minuter och ytterligare 2000 rum i närområdet. Hos oss får du personlig service med fullt fokus på dina behov – vi är vana att arrangera många olika typer av arrangemang och hjälper dig med projektledning och utveckling av ditt event, full utställarservice och dessutom högklassiga erbjudanden inom mat och dryck.


De båda hallarna har en totalyta på 9000 kvadratmeter. I lokalerna finns möjlighet att bygga upp kongressalar för upp till 1100 personer. Som arrangör äger du alltid din del av huset och ytan anpassas efter ditt behov. Vi kan erbjuda bra flöden mellan mötesrum, utställningsytor, restaurang och mingelytor.

Varje år genomförs allt från mässor till stora företagsevent, utställningar, kongresser, bankettmiddagar, konserter, festivaler, och världsutställningar i den flexibla hallen. Bilar, kor och tjurar, stridsvagnar, bussar, flygplan – det mesta kommer in i vår hall genom de stora portarna. Din fantasi är det enda som sätter gränsen för vilken typ av arrangemang som du kan genomföra.

Easyfairs driver 10 mässanläggningar i Belgien, Nederländerna och Sverige (Antwerpen, Gent, Mechelen-Brussels North, Namur, Gorinchem, Hardenberg, Venray, Malmö och Stockholm). Koncernen har över 750 anställda och hade intäkter på över 160 miljoner € för räkenskapsåret 2016-2017. För mer information, besök Easyfairs hemsida 

Easyfairs strävar efter att vara mötes- och mässbranschens mest innovativa, flexibla och effektiva arrangör. Vi letar alltid efter nya talanger för att stärka vårt lag. Vi anställer branschens stjärnor, de mest engagerade och professionella medarbetarna. Om du vill jobba hos oss, klicka här för lediga tjänster! Följ oss på Linkedin eller i vårt pressrum för senaste nytt om oss.

Vi ses säkert

Varje år arrangerar vi många stora och små evenemang. De är alla olika och vi anpassar våra säkerhetsrutiner efter storlek på event, tidpunkt och innehåll.
Vill du veta hur våra rutiner ser ut på ett specifikt evenemang så är du välkommen att kontakta oss . Säkerhet och hälsa för utställare och besökare är vår högsta prioritet. Vi ser fram emot att se dig under 2021!
Scroll to Top