ATT TA SIG TILL KISTAMÄSSAN

Kistamässan har ett fantastiskt läge mellan Stockholm och Arlanda. Hit tar man sig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, bil eller buss. Stockholms Centralstation och Arlanda flygplats- allt inom en tågresa på 20 minuter.

Mässanläggningen ligger i direkt anslutning till E4 och E18 för smidig transport från hela Sverige.

ÅK KOLLEKTIVT TILL MÄSSAN

Vårt bidrag till en hållbar miljö och låg klimatpåverkan handlar om att så många som möjligt väljer kollektivtrafiken före bilen, så ofta det går. Och vid kortare sträckor är cykel eller en promenad ett bra alternativ där du dessutom får motion och samtidigt bidrar till bättre luft och mindre trängsel i trafiken. Forskning visar nämligen att en person som åker kollektivt rör sig fyra gånger så mycket varje dag, jämfört med en person som åker bil.

MED BUSS: Flera busslinjer trafikerar Kistamässan. Planera din resa genom SL's reseplanerare

MED TÅG

Tunnelbana:
Ta tunnelbanans blå linje 11 från T-centralen mot Akalla. Kliv av vid Kista – restid 17 minuter. Från Kista Centrums T-banestation är det sedan 12 minuters promenad till Kistamässan. Följ skyltning till Kistamässan. Tunnelbanan avgår 6 gånger i timmen.

Pendeltåg:
Ta pendeltåget från Stockholms centralstation mot Uppsala, Upplands Väsby eller Märsta. Kliv av vid Helenelunds station – restid 13 minuter. Just nu pågår arbete med ombyggnation av gång- och cykelbanorna kring Kistamässan. Läs mer på Region Stockholms hemsida för senaste uppdateringar. Från Helenelunds station är det sedan 5 minuters promenad till Kistamässan. Följ skyltning mot Kistamässan. Pendeltågen avgår 4-6 gånger i timmen.

Planera din resa med SL's reseplanerare

MED BIL

Just nu har vi reducerade parkeringsmöjligheter på grund av ett större infrastrukturprojekt som leds av Stockholm Stad och Trafikverket. Vi uppmuntrar därför alla att i allra möjligaste mån åka kollektivt när ni besöker Kistamässan.

E4 Norrgående:
Ta avfarten KISTA S från E4 för att köra in på Kymlingelänken/väg 279. Håll till höger och följ skyltar mot Kistamässan. Sväng vänster vid trafikljusen skyltat mot Kistamässan. Kör rakt fram i cirkulationsplatsen mot Torshamnsgatan och skyltar mot Kistamässan. Kör rakt fram på Torshamnsgatan vid trafikljusen. Sväng höger in på Strömögatan och följ skyltar mot Kistamässan.

E4 Södergående:
Ta av från E4 vid avfart KISTA S. Sväng höger vid andra avfarten och följ skyltar mot Kistamässan. Kör höger i cirkulationsplatsen mot Torshamnsgatan och skyltar mot Kistamässan. Kör rakt fram på Torshamnsgatan vid trafikljusen. Sväng höger in på Strömögatan och följ skyltar mot Kistamässan.

 

  • Avgift alla dagar 00-24
  • Per påbörjad timme 50 kr
  • 150 kr/12 h
  • 200 kr/24 h
  • Ovanstående taxa gäller på parkeringar P1, P3 och P4
  • Parkeringsautomaten accepterar både betalkort och sms. Ej kontanter.
  • På parkering P2 (endast SMS betalning) gäller nedanstående taxa;
  • 25 kr/dygn
  • 320 kr/30 dagar

MED FLYG

Arlanda
Från Arlanda tar du dig enklast till Kistamässan med pendeltåg. Åk i riktning mot Stockholm och kliv av vid Helenelunds station (drygt tjugo minuter i restid). Från Helenelunds station är det omkring fem minuters promenad till Kistamässan. Ett annat alternativ är att åka med taxi. Vi rekommenderar dig att välja något av de större taxibolagen i Stockholm för att få så bra pris som möjligt på din resa. Välkommen att kontakta oss på Kistamässan så kan vi tipsa dig om bolag.

Bromma
Från Bromma Flygplats kan du åka antingen med taxi eller kommunalt med SL.

Just det...

Wifi, bevakad garderob och 650 parkeringsplatser (varav några med laddningsstolpar) finns också på Kistamässan

Scroll to Top