Hitta till oss

Att ta sig till Kistamässan är smidigt tack vare dess läge mellan Stockholm och Arlanda. Det finns många olika sätt att göra det på, och nedan kan du utforska de olika alternativen för att hitta det sätt som passar dig bäst och gör din resa till oss så bekväm och enkel som möjligt.

ÅK KOLLEKTIVT TILL MÄSSAN

Vårt bidrag till en hållbar miljö och minskad klimatpåverkan handlar om att uppmuntra fler att välja kollektivtrafik framför bilen så ofta som möjligt. För kortare sträckor är cykling eller promenader utmärkta alternativ som dessutom ger motion och bidrar till bättre luftkvalitet och mindre trafikträngsel. Forskning visar att personer som åker kollektivt rör sig fyra gånger mer varje dag jämfört med dem som tar bilen.

MED BUSS:
Flera busslinjer går till Kistamässan.

Planera din resa genom SL's reseplanerare

MED TÅG

Tunnelbana:
Ta tunnelbanans blå linje 11 från T-centralen mot Akalla. Kliv av vid Kista. Från Kista är det sedan en 12-minuters promenad till Kistamässan.

Pendeltåg:
Ta pendeltåget från Stockholms centralstation mot Uppsala, Upplands Väsby eller Märsta och kliv av vid Helenelunds station. På grund av pågående arbete med ombyggnation av gång- och cykelbanorna runt Kistamässan, rekommenderas att du läser de senaste uppdateringarna på Region Stockholms hemsida

Planera din resa med SL's reseplanerare

MED BIL

Just nu har vi begränsade parkeringsmöjligheter på grund av ett större infrastrukturprojekt som leds av Stockholm Stad och Trafikverket. Vi uppmuntrar därför alla att åka kollektivt när ni besöker Kistamässan..

E4 Norrgående:
Ta avfarten KISTA S från E4 till Kymlingelänken/väg 279. Följ skyltarna mot Kistamässan, sväng vänster vid trafikljusen och kör rakt fram i rondellen mot Torshamnsgatan. Sväng höger in på Strömögatan och följ skyltarna till Kistamässan.

E4 Södergående:
Ta avfarten KISTA S från E4. Följ skyltarna mot Kistamässan, sväng höger vid andra avfarten och sedan höger i rondellen mot Torshamnsgatan. Sväng höger in på Strömögatan och följ skyltarna till Kistamässan.

 

  • Avgift alla dagar 00-24
  • Per påbörjad timme 50 kr
  • 150 kr/12 h
  • 200 kr/24 h
  • Ovanstående taxa gäller på parkeringar P1, P3 och P4
  • Parkeringsautomaten accepterar både betalkort och sms. Ej kontanter.
  • På parkering P2 (endast SMS betalning) gäller nedanstående taxa;
  • 25 kr/dygn
  • 320 kr/30 dagar

MED FLYG

Arlanda
Från Arlanda tar du enklast pendeltåget mot Stockholm och kliver av vid Helenelunds station. Därifrån är det en 5-minuters promenad till Kistamässan. Du kan även ta flygbussen till Kista centrum och sedan promenera till mässan.

Ett annat alternativ är att ta taxi, och vi rekommenderar att du väljer ett av de större taxibolagen i Stockholm för bästa pris. Kontakta oss på Kistamässan för tips på taxibolag.

Bromma
Från Bromma Flygplats kan du åka antingen med taxi eller kommunalt med SL.

Just det...

Wifi, bevakad garderob och 650 parkeringsplatser (varav några med laddningsstolpar) finns också på Kistamässan

Scroll to Top