Hotell nära Kistamässan

Om du planerar att besöka Kistamässan, finns det flera hotell i närheten som erbjuder bekvämt boende och enkel tillgång till evenemangsplatsen.
Nedan finner du några rekommenderade hotell i närheten:

voco Stockholm – Kista

voco® Stockholm – Kista hotell, ligger i stadsdelen Kista i Stockholm. Hotellet har 201 hotellrum, en rymlig restaurang med bar, 5 mötesrum, inomhus pool och gym samt möjlighet till parkering i garage. Genom exceptionella tjänster och bekvämligheter säkerställer voco Stockholm – Kista en perfekt upplevelse för sina gäster, vilket gör det till ett attraktivt val för både affärs- och fritidsresenärer som söker komfort och stil.

The Studio Hotel

Hotellet passar perfekt för dig som ska jobba en period i området, och för familjer som vill upptäcka Stockholm på ett trivsamt och prisvärt sätt. Här finns 160 moderna rum i skandinavisk design, varav 123 är longstayrum med eget kök. På åttonde våningen finns en lounge med terrass där du kan umgås, jobba och ha möten.

Scandic Victoria Tower

I direkt anslutning till Kistamässan ligger Scandic Victoria Tower. Hotellet med sina 34 våningar erbjuder 299 dubbelrum, restauranger, konferenslokaler, gym och en skybar högst upp med en hänförande utsikt över hela Stockholm. På entréplan erbjuder hotellet en lobby, lounge och restaurang som flyter samman och skapar en social mötesplats för arbete, möten, mat, dryck och avkoppling.

Scandic Kista

Hotellet har 149 rum, vissa rum erbjuder tillgång till ett fullt utrustat kök. Lobbyn hänger ihop med baren och är en social mötesplats med aktiviteter som biljard och shuffleboard. Scandic Kista erbjuder även konferensrum, tvättomat, parkering, dygnet runt-gym, privat relax med bastu. Koppla av i restaurangen, baren eller på uteserveringen med något gott att äta eller dricka.

Memory Hotel

Memory Hotel är ett förstaklasshotell med 155 rökfria rum, en högklassig restaurang och bar. Hotellet har fri tillgång till trådlöst Internet (WiFi) och fri tillgång till fitness- och relaxavdelning. En promenad till Kistamässan tar cirka 5 minuter. Gratis parkering finns utanför hotellet och det finns tillgång till varmgarage.

Connect Hotel Kista

Hotellet har 112 rum i olika storlekar, från enkelrum till större rum med minikök och matbord för den långtidsboende affärsresenären. Alla rum på Connect Hotel Kista har stilren och modern design. Här finns  ett välutrustat gym med relaxavdelning och bastu, en restaurang och en loungebar med öppen spis. Andra faciliteter som erbjuds är inomhusgarage, bagageförvaring och värdeskåp.

Comfort Hotel Kista

Comfort Hotel Kista är ett hotell med optimalt läge vid Kista Galleria, Kistamässan och tunnelbanan som tar dig till Stockholm city på 18 min. Comfort Hotel Kista har 194 nya och moderna hotellrum, Barception, stor lounge och gym.

Aiden by Best Western Kista

Hotellet har 112 rum i olika storlekar, från enkelrum till större rum med minikök och matbord för den långtidsboende affärsresenären. Alla rum på Aiden Kista har stilren och modern design. Här finns ett välutrustat gym med relaxavdelning och bastu, en restaurang och en loungebar med öppen spis. Andra faciliteter som erbjuds är inomhusgarage, bagageförvaring och värdeskåp.

Scroll to Top