Kommande evenemang
på kistamässan

04
05
okt 2023
 

Empack Stockholm

Empack är mötesplatsen som riktar sig till hela förpackningsbranschen.
Här samlas allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att lansera nyheter, trendspana och göra affärer.
På plats kan du ta del av ett gediget seminarieprogram med konferenser, aktiviteter och mycket mer.
Var med där det händer och gör avtryck för framtiden!

04
05
okt 2023
 

Logistics & Automation Stockholm

Logistics & Automation är den nylanserade mötesplatsen som är framtagen för att bättre matcha logistikbranschens senaste innovationer och framtidsutmaningar. Här samlas hela branschen för att djupdyka i högaktuella ämnen, dela framtidsvisioner, bredda sina nätverk, göra affärer och skapa nya samarbeten. Välkommen till framtidens logistikarena!

11
12
okt 2023
 

Scaff Point Sweden

För Samhällsbyggare som tar ställning – på allvar.
Mötesplatsen för dig som är arbetsmiljöansvarig, platschef, entreprenadingenjör eller inköpare. Träffa andra framåtblickande aktörer i bygg- och ställningsbranschen.
Seminarier om effektivare och säkrare samhällsbyggande. Yrkesmästerskap i ställningsbyggnad. Fritt inträde.

18
19
okt 2023
 

Elmässan Stockholm

Välkommen till Elmässan – affärsarenan med fokus på produktnyheter inom installation, belysning och fiber.
Den 18-19 oktober är det återigen dags för el- och belysningsbranschens stora event! Elmässan bjuder in till ett kokande mässgolv med stora som små företag som presenterar de senaste produkterna.
Lär dig om nyheter och trender i branschen och träffa tusentals kollegor under två härliga dagar.

03
05
nov 2023
 

Comic Con Stockholm

2023 firar Comic Con Stockholm 10 år och flyttar till Stockholmsmässan! Den 3 – 5 november 2023 kan du ta del av aktiviteter inspirerade från TV & film, träffa populära skådisar, serietecknare och digitala kreatörer. På våra scener kan du delta i frågepaneler och lyssna till viktiga och intressanta samtal. Du kan även uppleva cosplay i världsklass eller spela nya spel före alla andra. Comic Con är en magisk upplevelse för både stora och små.

11
12
nov 2023
 

ZoorfExpo

Välkommen till ZoorfExpo, Skandinaviens största branschmässa för zoofackhandeln.
ZoorfExpo är den naturliga mötesplatsen för alla som jobbar i husdjursbranschen.
Mässan kommer utöver utställare och deras produkter och tjänster också ha stort fokus på kunskap och lärande med ett gediget föredragsprogram med relevanta ämnen för branschen.

16
nov 2023
 

KVP-dagen

En självklar knutpunkt för nätverkande och kunskapsutbyte inom kyl- och värmepumpsbranschen. Under dagen kommer vi att erbjuda en mängd intressanta föredrag med syfte att belysa viktiga ämnen inom vår bransch. Allt från nya tekniska lösningar, bättre lönsamhet i affärer till frågor om hållbarhet.

17
18
nov 2023
 

Mat för livet

Mat för livet är Sveriges största gluten- & laktosfria mässa. Här finner du de senaste nyheterna att provsmaka och köpa till bättre priser. Lyssna på föreläsningar, delta i tävlingar och ställ dina frågor till experter. Passa även på att boka in dig till vår glutenfria ölprovning. Hoppas vi ses!

29
30
nov 2023
 

Saco Studentmässa

Saco Studentmässa i Stockholm är Sveriges största mötesplats för val av eftergymnasial utbildning. Minst en tredjedel av Sveriges avgångselever besöker Saco Studentmässor för fakta och inspiration inför studievalet hos våra svenska och internationella utställare samt på våra seminarier. Vi ger faktainformation om yrke och arbetsmarknad genom Sacoförbunden som är experter på sina yrken och har en vägledning med erfarna studie- och yrkesvägledare.

24
25
jan 2024
 

Lösningar för Offentlig Sektor

Lösningar för Offentlig Sektor har befäst sin position som Sveriges största och ledande mötesplats för alla som leder, utvecklar och effektiviserar offentlig sektor. Här samlas ledande upphandlare, beslutsfattare, tjänstemän, förtroendevalda och påverkare från kommun, region och myndigheter för att trygga och förbättra sin verksamhets effektivisering och utveckling.

24
25
jan 2024
 

e-Hälsa+MVTe

24–25 januari 2024 förvandlas Kistamässan till Sveriges största och ledande mötesplats för alla som leder, utvecklar och effektiviserar e-hälsa och välfärdsteknologi. Mötesplatsen skapar en samlingspunkt för att motivera de som ansvarar för förändringen och effektivisering för införandet av ny teknik inom vård och omsorg.

24
25
jan 2024
 

Framtidens Hälso & Sjukvård

Den 24–25 januari 2024 anordnas Nordens största mötesplats för alla som leder, utvecklar och ansvarar för framtidens hälso- och sjukvård. Mötesplatsen ger en enastående möjlighet för chefer, ledare, myndighetsansvariga och politiker inom hälso- och sjukvården att dela och ta del av erfarenheter och bästa praxis, oavsett var i vården man arbetar.

24
25
jan 2024
 

Upphandlingsdagarna

Den 24–25 januari 2024 anordnas Sveriges största mötesplats inom offentlig upphandling och inköp. Oavsett vilken sektor du arbetar inom kommer mötesplatsen att ge dig ovärderliga insikter och hjälpa dig att effektivisera dina processer och utveckla din kompetens. Här får du möjlighet att delta i interaktiva workshops, lyssna till inspirerande talare och ta del av praktiska case-studier.

31
01
jan 2024
 

Fastfood & Café & Restaurant Expo (FFCR)

Välkommen till branschmässan som sammankopplar beslutsfattare och leverantörer från hela branschen. Under två dagar visar utställarna marknadens senaste produktnyheter samtidigt som kända branschprofiler lyfter de mest aktuella trenderna. FFCR arrangeras vid olika tidpunkter i Stockholm, Malmö och Göteborg.

21
22
feb 2024
 

Möten & Event

Den 21-22 februari 2024 förvandlas Kistamässan till Nordens ledande mötesplats för alla som arrangerar, planerar och utvecklar möten, konferenser och events. Mässan har förnyats och uppdaterats med en hel rad av upplevelser, nyheter och utökade fokusområden. Fokus är att matcha människor och företag för att skapa hållbara, nytänkande och affärsdrivande möten och events.

21
22
feb 2024
 

Sales & Marketing Expo

Den 21-22 februari 2024 arrangeras Sveriges största mässa och konferens för alla som arbetar inom försäljning och marknadsföring. Ta del av den senaste tekniken, plattformarna och strategierna som hjälper företag att ta sig igenom den digitala transformationen och stärka sin försäljning. Här finns även konferensen för dig som vill fördjupa kunskaperna inom försäljning och marknadsföring och ta yrkesrollen till en ny nivå.

21
22
feb 2024
 

Stockholm Business Expo

Sveriges främsta mötesplats för alla som äger och leder små och medelstora företag. Ta del av utställares nyheter, träffa ett flertal av Sveriges mest kända entreprenörer och företagsledare som delar med sig av sina erfarenheter, hur man skapar lönsamma affärer och driver framgångsrika företag.

06
07
mar 2024
 

Energimässan

Sveriges största och viktigaste mötesplats med konferensen Sveriges Energiforum för alla som arbetar med energi-, miljö och hållbarhetslösningar. Här presenteras energiproduktion, ny teknik, energieffektiva hållbara utvecklingslösningar samt fokus på klimatförändringar och minskade utsläpp.

19
20
mar 2024
 

Mötesplats Samhällssäkerhet

En konferens och utställning med utgångspunkt i hur vi bygger ett starkt och säkert Sverige
Svensk säkerhet står fortsatt inför stora utmaningar. Med lokala, regionala och nationella perspektiv som grund lyfter vi frågor som hur vi kan bredda våra perspektiv när vi jobbar med svensk säkerhet i syfte att nå framgång i totalförsvarsplaneringen. Ett säkert Sverige kräver en inkluderande debatt och ett bidrag från myndighet till individnivå.

10
11
apr 2024
 

Advanced Engineering

Advanced Engineering är den händelserika 2-dagarsmässan som är tillägnad produktutveckling och sourcing inom främst verkstadsindustrin. Den 15-16 juni 2022 kommer framgångskonceptet äntligen till Stockholm för första gången och välkomnar alla som arbetar med produktutveckling och strategiska inköp inom främst verkstadsindustrin att ta del av de senaste nyheterna, mingla med likasinnade och göra affärer- helt kostnadsfritt!

10
11
apr 2024
 

Elektronikmässan

Elektronikmässan är Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen. Den 10-11 april 2024 kommer mässan i ett unikt samarbete med Svensk Elektronik äntligen till Stockholm.

16
18
apr 2024
 

SETT

(Scandinavian Education Technology Transformation) är Nordens ledande mötesplats inom innovativt och livslångt lärande. Här får du möjlighet att nätverka, kompetensutvecklas och delta i spännande diskussioner kring lärande i en allt mer digitaliserad värld!

Scroll to Top