Kommande evenemang
på kistamässan

25
26
jan 2023
 

Lösningar för Offentlig Sektor

Välkommen till den viktigaste arenan och mötesplatsen för hela den offentliga sektorn. En samlingspunkt som skapar nya förutsättningar och möjligheter för högaktuella samhällsfrågor. Mötesplatsen inspirerar till att leverera smartare och effektivare lösningar och tjänster trots utmaningar så som budgetbegränsningar, politisk osäkerhet, digitaliseringen samt en ständigt växande och åldrande befolkning.

25
26
jan 2023
 

e-Hälsa + MVTe

e-Hälsa + MVTe 2023 är Sveriges främsta mötesplats för införandet av ny teknik inom vård och omsorg. Den 25-26 januari kan du ta del av det senaste inom e-hälsa och välfärdsteknologi genom föreläsningar, workshops, paneldebatter och samtal med utställare. e-Hälsa + MVTe 2023 är en dynamisk mässa och konferens där chefer och tjänstemän inom vård och omsorg samlas för att ta del av digitaliseringens möjligheter att utveckla vår välfärd och hälsa.

25
26
jan 2023
 

Framtidens Hälso & Sjukvård

Framtidens Hälso & Sjukvård är den största mässan, konferensen och mötesplatsen för alla som leder, utvecklar och ansvarar för framtidens vård i Sverige. Det är ett unikt tillfälle att ta del av praktiska idéer och lösningar som ger ny kunskap och kompetens inför utvecklandet av framtidens sjukvård och hälsa.

18
19
feb 2023
 

Köpa Hus Utomlands

Nordens största och mest välbesökta mässa för köp av bostad i utlandet. Sedan 19 år tillbaka arrangerar Fair Media International AB fastighetsmässor i Norden för köp av bostäder utomlands. Besök även våra intressanta och populära seminarier om bostadsköp utomlands, pensionering utomlands, bolån mm.

22
23
feb 2023
 

Möten & Event

Den 22-23 februari 2023 förvandlas Kistamässan till Nordens ledande mötesplats för alla som arrangerar, planerar och utvecklar möten, konferenser och events. Mässan har förnyats och uppdaterats med en hel rad av upplevelser, nyheter och utökade fokusområden. Fokus är att matcha människor och företag för att skapa hållbara, nytänkande och affärsdrivande möten och events.

22
23
feb 2023
 

Sales & Marketing Expo

Den 22-23 februari 2023 arrangeras mötesplatsen som samlar alla sälj- och marknadschefer. Här tar besökarna del av inspirerande berättelser som visar hur människor och organisationer utvecklas och får framgång, genom inspiration, bra modeller, ny teknik och kreativt tänkande. Tillsammans med mässan arrangeras konferensen Power Up som är den främsta konferensen för alla som leder och arbetar med sälj och marknadsföring.

22
23
feb 2023
 

Profil & Promotion

Den 22-23 februari 2023 arrangeras en mötesplats på Kistamässan med fokus på nyheter och innovativa idéer för alla som använder profil- och presentprodukter. Ledande och innovativa leverantörer visar upp sina produkter och här finns möjligheter att skapa nya samarbeten. Inspireras till nya metoder inom marknadsföring, försäljning och varumärkesutveckling via profilreklam.

08
09
mar 2023
 

Fastfood & Café & Restaurant Expo

Välkommen till branschmässan som sammankopplar beslutsfattare och leverantörer från hela branschen. Under två dagar visar utställarna marknadens senaste produktnyheter samtidgt som kända branschprofiler lyfter de mest aktuella trenderna. FFCR arrangeras vid olika tidpunkter i Stockholm, Malmö och Göteborg.

15
16
mar 2023
 

FastighetsMässan Stockholm

Mötesplatsen för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter återvänder till Stockholm den 15-16 mars 2023! Ta del av årets produktnyheter, innovationer och tjänster inom områden som drift, underhåll och förvaltning. Här kan du träffa ledande branschexperter och utveckla din kompetens och kunskap.

21
22
mar 2023
 

Mötesplats Samhällssäkerhet

En konferens och utställning med utgångspunkt i hur vi bygger ett starkt och säkert Sverige
Svensk säkerhet står fortsatt inför stora utmaningar. Med lokala, regionala och nationella perspektiv som grund lyfter vi frågor som hur vi kan bredda våra perspektiv när vi jobbar med svensk säkerhet i syfte att nå framgång i totalförsvarsplaneringen. Ett säkert Sverige kräver en inkluderande debatt och ett bidrag från myndighet till individnivå.

18
20
apr 2023
 

SETT

På SETT visas de senaste produkterna och tjänsterna inom det innovativa och digitala lärandet. Här får du inspiration direkt från lärare, förskollärare, fritidslärare, pedagog, skolledare och leverantörer i seminarier, föreläsningar och praktiska workshops. Kom för att utvecklas och få nya idéer för både dig själv och din skola.

03
04
maj 2023
 

Stockholm Tech Show

5 mässor – 1 event. Mötesplatsen för nästa generations strategier inom Devops, Cloud, Cyber Security & Cloud och Datacenter. Här får besökarna möjlighet att utforska, upptäcka och förstå den nya tekniken som driver företag och samhälle framåt.

03
04
maj 2023
 

Stockholm Smart City Conference & Expo

Stockholm Smart City Conference & Expo samlar beslutsfattare, strateger, politiker, stadsutvecklare för att se nästa generations lösningar som driver samhällsutvecklingen framåt. Här visas urban innovation, digitalisering, det hållbara samhället samt lösningar för en bättre och mer intelligent framtid för städer och deras medborgare världen över.

03
04
maj 2023
 

Nordic Mobility Conference & Expo

En ny Nordisk mässa och konferens med fokus på att främja utformningen och antagandet av nya hållbara urbana mobilitetsmodeller. Evenemanget syftar till att ta itu med de framtida utmaningar som transformationen av mobilitetsutvecklingen står inför de kommande åren.

11
12
maj 2023
 

Data Innovation Summit 2023

The Data Innovation Summit is the largest and most influential annual Data and AI event in the Nordics and beyond, bringing together the most innovative minds, enterprise practitioners, technology providers, start-up innovators and academics, working with Data Science, Big Data, ML, AI, Data Management, Data Engineering, IoT and Analytics, in one place to discuss ways to accelerate AI driven Transformation throughout companies, industries and public organisations.

31
01
maj 2023
 

Nordic Future Food

Nordic Future Food utgör tillsammans med mässorna Food & Drink och Food Tech en branschöverskridande mötesplats som visar framtidens alla möjligheter för hela livsmedelsbranschen – från jord till bord.

31
01
maj 2023
 

Retail Technology

Den 31 maj – 1 juni 2023 arrangeras Sveriges viktigaste mötesplats för framtidens handel. Med digitaliseringens framfart, ändrade köpbeteenden och ökad internationell konkurrens ställs helt nya krav för att vinna slaget om kunderna och aldrig tidigare har behovet av en nytänkande mötesplats varit större. Retail Technology är skapad för och av handeln och här står innovation tydligt i centrum.

31
01
maj 2023
 

e-Commerce Expo

Den 31 maj – 1 juni 2023 blir Kistamässan ett nav för Sveriges alla e-handlare som kommer för att upptäcka den nya innovativa tekniken som kommer forma framtiden för e-handeln. Aldrig tidigare har e-handeln varit mer aktuell för den moderna konsumenten – men kraven är många att möta. e-Commerce Expo vägleder och sammankopplar e-handlare med den teknik och innovation som ger försprång till morgondagens strategier.

12
13
aug 2023
 

KON – Kpop Convention

Välkommen till Sveriges första KON – Kpop Convention
Det enda eventet i Sverige som erbjuder Kpop i överflöd. Njut av två hela dagar tillsammans med Kpop grupper som Luminous, Dongkiz, MustB för att nämna några. Eventet avslutas med en stor konsert på Lördag kväll.

05
06
okt 2023
 

Empack Stockholm

Empack är mötesplatsen som riktar sig till hela förpackningsbranschen.
Här samlas allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att lansera nyheter, trendspana och göra affärer.
På plats kan du ta del av ett gediget seminarieprogram med konferenser, aktiviteter och mycket mer.
Var med där det händer och gör avtryck för framtiden!

05
06
okt 2023
 

Logistics & Automation Stockholm

Logistics & Automation är den nylanserade mötesplatsen som är framtagen för att bättre matcha logistikbranschens senaste innovationer och framtidsutmaningar. Här samlas hela branschen för att djupdyka i högaktuella ämnen, dela framtidsvisioner, bredda sina nätverk, göra affärer och skapa nya samarbeten. Välkommen till framtidens logistikarena!

Scroll to Top