Kommande event på Kistamässan:

04
05
nov 2020
 

S.E.E. – Scandinavian Electronics Event – FRAMFLYTTAD

Framflyttad – nya datum kommer att meddelas. Elektronikbranschens ledande leverantörer gör Scandinavian Electronics Events till Nordens viktigaste branschmässa. En arena för morgondagens innovationer, kreativa framtidslösningar och nya grepp inom alla teknikområden.

04
05
nov 2020
 

Embedded Conference Scandinavia – FRAMFLYTTAD

Framflyttad – nya datum kommer att meddelas. 5G, IoT, IIoT, molntjänster, säkerhet, AI och maskinlärning är några av fokusområdena på årets ECS som nu arrangeras för 15:e gången och varje år lockar runt 2 000 embeddedproffs. ECS har utvecklats till ett ledande internationellt evenemang med en förstklassig konferens, en viktig utställning, ett populärt mingel och …

Embedded Conference Scandinavia – FRAMFLYTTAD Read More »

19
nov 2020
 

Svenska Kyl & Värmepumpdagen ONLINE

Svenska Kyl & Värmepumpdagen är ett forum med seminarier där teknik, marknad, kompetensutveckling och forskning inom kyl- och värmepumpbranschen diskuteras. I år flyttar eventet ut från Kistamässan och in på nätet. P.g.a. rådande omständigheter arrangeras dagen nämligen i digital form, via eventets hemsida kvpdagen.se, vilket öppnar för att ännu fler kan ta del av det.

24
25
nov 2020
 

Funkas Tillgänglighetsdagar

Europas största konferens om tillgänglig information. Programmet är en blandning av det senaste inom lagstiftning och krav, inspiration från världens alla hörn och goda exempel framförda av några av de främsta specialisterna inom webbtillgänglighet. I utställningen har du möjlighet att testa olika typer av hjälpmedel och utmana dig själv i vår spelhörna. Eventet är publikt.

15
16
jan 2021
 

Optikmässan 2021 FRAMFLYTTAD

Framlyttad – nya datum kommer meddelas Välkommen till Optikmässan 2021 Optikmässan är Nordens största optikmässa dit optiker, assistenter, butiksägare med flera från hela landet kommer för att göra affärer, inspireras och kompetensutveckla sig. Tillsammans med alla leverantörer skapas två effektiva, viktiga och roliga dagar för alla som arbetar inom optikbranschen.

05
07
mar 2021
 

Comic Con 2021

Comic Con är Nordens största event för populärkultur! På Comic Con Stockholm kan du uppleva aktiviteter inspirerade från TV & film, träffa aktuella skådisar, serietecknare och digitala kreatörer. Ta också del av Cosplay-aktiviteter i världsklass eller spela nya spel före alla andra. Comic Con är en magisk upplevelse för både stora och små!

10
11
mar 2021
 

FastighetsMässan Stockholm

FastighetsMässan är mötesplatsen som sammanför leverantörer av fastighetslösningar med Storstockholms fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltarbolag i syftet att skapa driftsäkra, hållbara och lönsamma fastigheter.

17
18
mar 2021
 

Personal & Chef

Personal & Chef är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal och bjuder på två kostnadsfria heldagar för dig som chef. Ta del av utställare, trender, nätverkande och ett stort seminarieprogram.

17
18
mar 2021
 

Ekonomi & Företag

Ekonomi & Företag är mötesplatsen där ekonomer och företagare möts för att kompetensutvecklas, hitta nya affärssystem och utöka sitt nätverk. Kom och träffa +80 ledande organisationer, inspireras och ta del av ett 40-tal föreläsningar och nyheter inom bland annat: redovisning, ekonomi, digitalisering, ledarskap, moms, skatt, lön, bolagstjänster och sälj. Kostnadsfritt!

23
24
mar 2021
 

Mötesplats Samhällssäkerhet

En digital konferens och utställning med utgångspunkt i pågående pandemi. Svensk säkerhet står inför stora utmaningar. Utbrottet av COVID-19 prövar vår gemensamma förmåga att möta en storskalig kris och konsekvenserna av pandemins påfrestningar på samhälle och individ väntas prägla nationell och internationell politik under lång tid framöver. Med lokala, regionala och nationella perspektiv som grund lyfter vi erfarenheter från den pågående hanteringen av COVID-19, totalförsvarets utveckling och behov samt sårbarheter och lösningar för samhällets säkerhet i en allt mer polariserad värld.

14
16
apr 2021
 

SETT

SETT är Skandinaviens största mässa och konferens inom området det innovativa och moderna lärandet. SETT står för ”Scandinavian Educational Technology Transformation”. SETT riktar sig även till dig som är nyfiken på att knyta nya spännande kontakter i utställningsdelen och där möta leverantörer av digitala verktyg och moderna fysiska lärmiljöer.

28
29
apr 2021
 

Fastfood & Café & Restaurant Expo

Upplev oväntade nya smakkombinationer på Kistamässan. Detta är branschmässan för hela restaurang-, fastfood- och caféindustrin. Använd dina sinnen på ett sätt som du endast kan göra i realtid och håll dig uppdaterad på vad som kommer. Ta reda på hur du kan förbättra din verksamhet och ta tillfället i akt att träffa branschspecialisterna. Här hittar du ett unikt sortiment bland mässans utställare. Bli först med det senaste trenderna från både ledande leverantörer och lokala uppstickarna.

26
27
maj 2021
 

Möten & Events

Den 26-27 maj 2021 förvandlas Kistamässan till Nordens ledande mötesplats för alla som arrangerar, planerar och utvecklar möten, konferenser och events. Mässan har förnyats och uppdaterats med en hel rad av upplevelser, nyheter och utökade fokusområden. Fokus är att matcha människor och företag för att skapa hållbara, nytänkande och affärsdrivande möten och events.

26
27
maj 2021
 

Event Production

Den 26-27 maj 2021 kommer eventplanerare få möjlighet att uppleva det absolut senaste inom eventteknik och experterna inom området finns på plats för att visa dig hur du kan integrera den bäst anpassade tekniken till ditt event. Event Production är en ny mötesarena som har adderats till mässan Möten & Events och här samlas de …

Event Production Read More »

26
27
maj 2021
 

Profil & Promotion

Den 26-27 maj 2021 arrangeras en mötesplats på Kistamässan med fokus på nyheter och innovativa idéer för alla som använder profil- och presentprodukter. Ledande och innovativa leverantörer visar upp sina produkter och här finns möjligheter att skapa nya samarbeten. Inspireras till nya metoder inom marknadsföring, försäljning och varumärkesutveckling via profilreklam.

26
27
maj 2021
 

Mark Tech Expo

Den 26-27 maj 2021 skapas Sveriges främsta och mest heltäckande mötesplats för den moderna marknadsföraren. Hela begreppet marknadsföring står inför en omfattande transformation med nya strategier, tekniker och metoder. Mark Tech Expo sammankopplar marknadsförare med teknik, verktyg och metoder som behövs för att vara först in i den framtid som kommer komma att omdefiniera framgångsrik …

Mark Tech Expo Read More »

26
27
maj 2021
 

Retail TECH

Den 26-27 maj 2021 arrangeras Sveriges viktigaste mötesplats för framtidens handel. Med digitaliseringens framfart, ändrade köpbeteenden och ökad internationell konkurrens ställs helt nya krav för att vinna slaget om kunderna och aldrig tidigare har behovet av en nytänkande mötesplats varit större. Retail TECH är skapad för och av handeln och här står innovation tydligt i …

Retail TECH Read More »

26
27
maj 2021
 

e-Commerce Expo

Den 26-27 maj 2021 blir Kistamässan ett nav för Sveriges alla e-handlare som kommer för att upptäcka den nya innovativa tekniken som kommer forma framtiden för e-handeln. Aldrig tidigare har e-handeln varit mer aktuell för den moderna konsumenten – men kraven är många att möta. e-Commerce Expo vägleder och sammankopplar e-handlare med den teknik och …

e-Commerce Expo Read More »

01
02
jun 2021
 

Mötesplats välfärdsteknologi och e-hälsa

MVTe är en konferens och mässa om införandet av ny teknik inom kommunal vård och omsorg. Välfärdsteknologin leder till ökad självständighet, trygghet och delaktighet i samhället om vi utgår från individens behov och förutsättningar. En del kommuner ligger i framkant i användningen av teknologi inom vård och omsorg, medan andra kommuner ligger i startgroparna. På MVTe finns lärdomar för alla nivåer.

01
02
jun 2021
 

Upphandlingsdagarna

Upphandlingsdagarna är två dagar tillägnade offentliga upphandlare och inköpare samt alla de företag som förser offentlig sektor med nödvändiga varor och tjänster. De två dagarna är fyllda med seminarier och workshops där tonvikten ligger på kunskaps- och erfarenhetsutbyte. Upphandlingsdagarna är den självklara mötesplatsen för dig som behöver hålla dig uppdaterad kring alla aspekter av den offentliga affären.

13
14
okt 2021
 

Stockholm Tech Live

7 mässor – 1 event. Detta är en mötesplats för nästa generations strategier inom Artificiell Intelligens, Big Data, Cyber Security, Cloud, IoT, Smart Cities, 5G, Blockchain och Startup Scaleup. En möjlighet att utforska, upptäcka och förstå den nya tekniken som driver företag och samhälle framåt.

20
21
okt 2021
 

Elmässan Stockholm

Elmässan har arrangerats sedan 2004 då den lanserades i Stockholm och har varje år vuxit sig större och starkare och är idag en självklar mötesplats för hela elbranschen. Nu finns mässan i fyra svenska städer där den täcker södra, mellan och norra Sverige. Du och dina kollegor kan bli en del av gemenskapen på Elmässan, oavsett vart i Sverige du bor och arbetar!

05
06
okt 2022
 

Empack Stockholm 2022

Empack är den enda mötesplatsen som riktar sig till hela förpackningsbranschen under 2022. Här samlas allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att lansera nyheter, trendspana och göra affärer. På plats kan du ta del av ett gediget seminarieprogram med över 70 unika talarpunkter, konferenser, aktiviteter och mycket mer.

05
06
okt 2022
 

Logistics & Automation Stockholm

Logistics & Automation är den nylanserade mötesplatsen som är framtagen för att bättre matcha logistikbranschens senaste innovationer och framtidsutmaningar. Här samlas hela branschen för att djupdyka i högaktuella ämnen, dela framtidsvisioner, bredda sina nätverk, göra affärer och skapa nya samarbeten. Välkommen till framtidens logistikarena!

Scroll to Top