Kommande evenemang
på kistamässan

08
09
jun 2022
 

e-Hälsa

E-Hälsa 2022 är Sveriges främsta mötesplats för införandet av ny teknik inom vård och omsorg. Den 8-9 juni kan du ta del av det senaste inom e-hälsa och välfärdsteknologi genom föreläsningar, workshops, paneldebatter och samtal med utställare. E-Hälsa 2022 är en dynamisk mässa och konferens där chefer och tjänstemän inom vård och omsorg samlas för att ta del av digitaliseringens möjligheter att utveckla vår välfärd och hälsa.

08
09
jun 2022
 

Lösningar för Offentlig Sektor

Välkommen till den viktigaste arenan och mötesplatsen för hela den offentliga sektorn. En samlingspunkt som skapar nya förutsättningar och möjligheter för högaktuella samhällsfrågor. Mötesplatsen inspirerar till att leverera smartare och effektivare lösningar och tjänster trots utmaningar så som budgetbegränsningar, politisk osäkerhet, digitaliseringen samt en ständigt växande och åldrande befolkning.

15
16
jun 2022
 

Advanced Engineering

Advanced Engineering är den händelserika 2-dagarsmässan som är tillägnad produktutveckling och sourcing inom främst verkstadsindustrin. Den 15-16 juni 2022 kommer framgångskonceptet äntligen till Stockholm för första gången och välkomnar alla som arbetar med produktutveckling och strategiska inköp inom främst verkstadsindustrin att ta del av de senaste nyheterna, mingla med likasinnade och göra affärer- helt kostnadsfritt!

15
16
jun 2022
 

Elektronikmässan

Elektronikmässan är Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen. Den 15-16 juni 2022 kommer mässan i ett unikt samarbete med Svensk Elektronik äntligen till Stockholm. Under två effektiva dagar samlar vi allt från stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att trendspana, lansera nyheter och göra viktiga affärer, helt kostnadsfritt för dig som besökare!

22
23
jul 2022
 

KON – Kpop Convention

Välkommen till Sveriges första KON – Kpop Convention
Det enda eventet i Sverige som erbjuder Kpop i överflöd. Njut av två hela dagar tillsammans med Kpop grupper som Luminous, Dongkiz, MustB för att nämna några. Eventet avslutas med en stor konsert på Lördag kväll.

22
26
aug 2022
 

KIRURGVECKAN 2022

Välkommen till Kirurgveckan 2022 i Stockholm och Kistamässan
Vi i organisationskommittén har den stora glädjen och äran att få välkomna alla till Kirurgveckan 2022. Traditionsenligt äger Kirurgveckan 2022 rum direkt efter sommarledigheten vecka 34, och i år på Kistamässan mellan 22-26:e augusti. Mötet kommer att vara en klassisk kirurgvecka med många bra föredrag, spännande utställning och ett aktivt socialt program.

08
09
sep 2022
 

Hud & Kosmetik

Skönhetsbranschens största fackmässa
Hud & Kosmetik är årets mest efterlängtade händelse och den viktigaste mötesplatsen för alla som verkar i skönhetsbranschen. Sveriges enda fackmässa inom branschen arrangeras av SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.

28
29
sep 2022
 

Personal & Chef

Pandemin har tvingat företag till omfattande förändringar samtidigt som förväntningarna på ledarskapet och arbetskulturen ökar. Under två dagar samlas ledare i Sverige för att kompetensutvecklas och utbyta erfarenheter.

Mässgolvet är fullt med ledande företag som har smarta lösningar, ett seminarieprogram med inspiration och nytänkande samt nätverksmöjligheter. Allt för att du ska kunna utvecklas i ditt arbete och få en mer välmående organisation. Välkommen till Personal & Chef – Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal!

28
29
sep 2022
 

Ekonomi & Företag

EN MÖTESPLATS FÖR EKONOMER OCH FÖRETAGARE
Ekonomi & Företag är en mötesplats för ekonomer och företagare att hämta ny kunskap, samla inspiration och få de senaste nyheterna. Mötesplatsen riktar sig framförallt till små och medelstora företag. På plats samlas över 80 ledande organisationer för att presentera sina produkter och tjänster för 3000 besökare.

19
20
okt 2022
 

Elmässan Stockholm

Välkommen till Elmässan Stockholm den 19-20 oktober 2022. Affärsarenan med fokus på produktnyheter inom installation, belysning och fiber. Sedan 2004 är det den självklara mötesplatsen för elbranschen. Under två intensiva dagar får du chansen att upptäcka framtidens innovationer, utveckla din kompetens och bygga nya affärsrelationer. Vi ses på Kistamässan!

04
06
nov 2022
 

Comic Con Stockholm

Nordens största event för populärkultur. På Comic Con Stockholm den 4 – 6 november 2022 på Kistamässan kan du ta del av aktiviteter inspirerade från TV & film, träffa populära skådisar, serietecknare och digitala kreatörer. Du kan även uppleva cosplay i världsklass eller spela nya spel före alla andra. Comic Con är en magisk upplevelse för både stora och små.

15
16
nov 2022
 

Clean & Facility 2022

Mässan för hela branschen!
Clean & Facility är den självklara mötesplatsen för dig som arbetar med professionell rengöring och hygien. Branschmässan samlar ledande leverantörer, driftiga entreprenörer tillsammans med inköpare, upphandlare och lokalvårdare.

15
16
mar 2023
 

FastighetsMässan Stockholm

Mötesplatsen för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter återvänder till Stockholm den 15-16 mars 2023! Ta del av årets produktnyheter, innovationer och tjänster inom områden som drift, underhåll och förvaltning. Här kan du träffa ledande branschexperter och utveckla din kompetens och kunskap.

21
22
mar 2023
 

Mötesplats Samhällssäkerhet

En konferens och utställning med utgångspunkt i hur vi bygger ett starkt och säkert Sverige
Svensk säkerhet står fortsatt inför stora utmaningar. Med lokala, regionala och nationella perspektiv som grund lyfter vi frågor som hur vi kan bredda våra perspektiv när vi jobbar med svensk säkerhet i syfte att nå framgång i totalförsvarsplaneringen. Ett säkert Sverige kräver en inkluderande debatt och ett bidrag från myndighet till individnivå.

18
20
apr 2023
 

SETT

På SETT visas de senaste produkterna och tjänsterna inom det innovativa och digitala lärandet. Här får du inspiration direkt från lärare, förskollärare, fritidslärare, pedagog, skolledare och leverantörer i seminarier, föreläsningar och praktiska workshops. Kom för att utvecklas och få nya idéer för både dig själv och din skola.

05
06
okt 2023
 

Empack Stockholm

Empack är mötesplatsen som riktar sig till hela förpackningsbranschen.
Här samlas allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att lansera nyheter, trendspana och göra affärer.
På plats kan du ta del av ett gediget seminarieprogram med konferenser, aktiviteter och mycket mer.
Var med där det händer och gör avtryck för framtiden!

05
06
okt 2023
 

Logistics & Automation Stockholm

Logistics & Automation är den nylanserade mötesplatsen som är framtagen för att bättre matcha logistikbranschens senaste innovationer och framtidsutmaningar. Här samlas hela branschen för att djupdyka i högaktuella ämnen, dela framtidsvisioner, bredda sina nätverk, göra affärer och skapa nya samarbeten. Välkommen till framtidens logistikarena!

Scroll to Top