Kommande event

24
Jan 2019

VA Tour Sweden 2019

VA Tour Sweden som nu arrangeras för tredje gången har befäst sin position som Sveriges största VA-mässa inom markförlagd VA. I år har vi ännu fler utställare och satsar ännu mer på det kompetenshöjande seminarieprogrammet.

30
31
Jan 2019

Fastfood & Café 2019

På Fastfood & Café i Stockholm har vi samlat över 300 av branschens ledande och lokala leverantörer samt de nischade utställarna med det mest unika sortimentet. Besök mässan och bli fylld med ny inspiration, hitta nya lönsamma idéer, få ny och användbar kunskap samt hitta nya produkter som utvecklar din verksamhet. Som besökare på mässan kan du delta på seminarier, workshops och provsmakningar och därmed få en unik mässupplevelse.

30
31
Jan 2019

Restaurang Expo 2019

Nordens största mässa för branschen är detta den självklara mötesplatsen för leverantörer som vill hitta nya kunder och skapa fler lönsamma samarbeten. På Restaurangexpo den 30-31 januari på Kistamässan har vi samlat branschens ledande och lokala leverantörer!

05
07
Feb 2019

Sign & Print Scandinavia 2019

Mötesplatsen med fokus på skyltar, storformatsexponering, digital signage, digitaltryck på textil, höghastighets inkjet och digital förpackningsproduktion. Leverantörer och tillverkare inom branschen kommer att presentera det senaste inom material, maskiner och färdiga produkter.

14
17
Feb 2019

Caravan Stockholm

Publikmässa med senaste husvagns- och husbilsmodellerna med tillbehör. Besökare möts av ett brett utbud av allt som hör campinglivet till.

20
21
Feb 2019

Möten & Events Stockholm

Möten & Events den 20 & 21 februari 2019 på Kistamässan samlar det senaste inom kickoffer, konferenser, och personalaktiviteter i alla format. På plats upptäcker du nyheter inom allt från lokaler, teknik och aktiviteter. Passa också på att kvalitetssäkra din nästa talare när du lyssnar till alla inspirerande föreläsningar. Ett besök på Möten & Events är helt kostnadsfritt när du registrerar dig som besökare – hjärtligt välkommen!

20
21
Feb 2019

Personal & Chef

Personal & Chef är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal och är helt kostnadsfri att besöka. Här hittar du allt du behöver för att utveckla ditt sätt att leda samt få människor att växa och skapa resultat tillsammans. Du utvecklar din personal. Vi utvecklar dig och ditt ledarskap! Välkommen!

06
07
Mar 2019

Fastighetsmässan

Fastighetsmässan den 6-7 mars 2019 är branschens mest spännande mötesplats. Här träffar du de mest inflytelserika fastighetsaktörerna från hela Sverige inom drift, förvaltning, underhåll, energi, miljö, säkerhet och digitalisering. På Fastighetsmässan ser du alltid produktnyheter och innovationer först. Här tar du del av utbildningar, diplomeringar och seminarier med branschens experter.

14
15
Mar 2019

Data Innovation Summit 2019

The Data Innovation summit is the leading and the most influential data event in the Nordic market bringing the analytics, data science, machine learning, IOT, data management and data engineering practitioners together with the global leading technology and service providers in the area, in one place to discuss ways to accelerate Data and AI innovation across industries and society.

19
20
Mar 2019

Position – för digitalt samhällsbyggande 2030

Mötesplatsen där vi vill skapa förståelse för sammanhang, helhetsperspektiv och betydelse av samarbete i den samhällsbyggnadsprocess och teknikutveckling vi alla är en del av. Arbetar du med frågor med koppling till samhällsbyggnadssektorn eller är du medlem i någon av föreningarna som står bakom arrangemanget? Då är Position mötesplatsen för dig!

02
03
Apr 2019

DigiGov

DigiGov arrangeras av SKL i samarbete med Regeringen och är en mötesplats för samtalet om samhällets utveckling utifrån digitalisering. Deltagarna som är beslutsfattare på ledningsnivå kommer under dessa två dagar både få insikt och inspiration kring digitaliseringens möjligheter, men också bistå regeringen och SKL kring vilka beslut som måste fattas.

09
11
Apr 2019

SETT

SETT 2019 är Skandinaviens största mässa och konferens inom området det innovativa och moderna lärandet. SETT står för ”Scandinavian Educational Technology Transformation”. SETT riktar sig även till dig som är nyfiken på att knyta nya spännande kontakter i utställningsdelen och där möta leverantörer av digitala verktyg och moderna fysiska lärmiljöer.

15
16
Maj 2019

Retail Experience Live

Retail Experience Live är ett helt nytt mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta. Här samlar vi hela retailbranschen och genom nya, unika lösningar skapar vi möjligheter för hela värdekedjan att delta. Mötesplatsen formas genom sina deltagare och gränsen mellan besökare och utställare suddas ut för att se alla som bidragande aktörer.

05
06
Sep 2019

Hud & kosmetik

Hud & Kosmetik är skönhetsbranschens enda fackmässa, en mötesplats och inspirationskälla för alla som arbetar i skönhetsbranschen.

Mässan ägde senast rum 6–7 september 2018 och förutom ca 90 utställare kunde man följa spännande tävlingar och lyssna på workshops m.m.

09
10
Nov 2019

ZoorfExpo 2019

Skandinaviens största mötesplats för djurfackhandel. Zoobranschens riksförbund (ZOORF) arrangerar Zoorf, en branschmässa där utställande leverantörer, tillverkare och grossister får möta besökande butiker och branschentusiaster.

Scroll to Top