Kommande evenemang
på kistamässan

20
31
jul 2024
 

Dinosaurier och jättestora småkryp

Detta är två utställningar på en gång!
Med verklighetstrogna utseenden och naturliga rörelser hos de stora dinosaurierna och de uppförstorade småkrypen, blir utställningen en mäktig upplevelse för stora och små.
Ikoner som Brachiosaurus, Triceratops och Tyrannosaurus “samsas” med flera andra dinosaurier och en flygödla. Både vuxna och ungar! Dessutom finns här jättestora spindlar, skorpioner, bönsyrsor och många, många fler kryp i denna spännande och faktaspäckade utställning. För barnen finns dessutom riddjur, jättepussel och fossilgrävning.

01
25
aug 2024
 

Dinosaurier och jättestora småkryp

Detta är två utställningar på en gång!
Med verklighetstrogna utseenden och naturliga rörelser hos de stora dinosaurierna och de uppförstorade småkrypen, blir utställningen en mäktig upplevelse för stora och små.
Ikoner som Brachiosaurus, Triceratops och Tyrannosaurus “samsas” med flera andra dinosaurier och en flygödla. Både vuxna och ungar! Dessutom finns här jättestora spindlar, skorpioner, bönsyrsor och många, många fler kryp i denna spännande och faktaspäckade utställning. För barnen finns dessutom riddjur, jättepussel och fossilgrävning.

05
06
sep 2024
 

Hud & Kosmetik

Skönhetsbranschens största fackmässa och inspirationskälla! SHR – Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, anordnade den första Hud & Kosmetik 1996. Mässan har vuxit markant och är en betydande mötesplats. Den enda fackmässan i Sverige som vänder sig direkt till hudvårds- och skönhetsbranschen, arbetande som studerande vid eftergymnasial utbildning. Mässan bjuder på nya möten och trevliga återseenden.

25
26
sep 2024
 

Ekonomi & Företag

Ekonomi & Företag är mötesplatsen för dig som jobbar med ekonomi, redovisning, som VD eller ägare. På plats finner du ledande organisationer, leverantörer av exempelvis ekonomisystem samt givande och insiktsfulla seminarier. Dessutom är hallen full av branschkollegor som är redo att nätverka och byta erfarenheter. Missa inte två fullspäckade och kostnadsfria dagar!

09
10
okt 2024
 

Natural Beauty & Health Show

Välkommen till Nordens största B2B-mötesplats för naturlig och ekologisk skönhet, egenvård och hälsa. Är du en återförsäljare, hälsokostbutik, distributör, salong, spa, apotek eller butikskedja? Upptäck din mötesplats för de allra senaste produkterna och trender från företag som banar vägen för vår hälsa och planet! Det här är så mycket mer än bara en branschmässa!

09
10
okt 2024
 

Nordic Organic Food Fair & The Good Food Fair

Välkommen till Nordens enda branschmässa för certifierad mat och dryck! Är du en återförsäljare, distributör, grossist, gårdsbutik, kock, importör eller arbetar inom dagligvaruhandeln? Upptäck din mötesplats med de allra senaste produkterna och trender från företag som banar vägen för vår hälsa och planet! Det här är så mycket mer än bara en branschmässa!

16
17
okt 2024
 

Elmässan

Sveriges stora mötesplats för el-och belysningsbranschen! Här får du upptäcka de senaste produkterna inom installation, belysning, fiber, solenergi och laddning. Ta del av ett gediget seminarieprogram med experter som redogör för nya regler, lagar och inspirerande case. Och det bästa av allt? Du får chansen att träffa mängder med branschkollegor!

07
nov 2024
 

KVP-dagen

Välkomna till KVP-dagen 2024!
Den 7 november är det återigen dags för KVP-Dagen, kyl- och värmepumpbranschens årliga höjdpunkt. Efter förra årets succéartade branschdag så växer nu mässan ytterligare. Fler företag än någonsin ställer ut för att möta över 1200 branschspecialister.

12
13
nov 2024
 

Clean & Facility

Clean & Facility är den självklara och enda mötesplatsen där branschens olika aktörer finns på plats. Här samlas företag och beslutfattare från rengöringsbranschen, offentliga sektorn, kommuner och näringslivet tillsammans med branschens ledande leverantörer som visar marknadens produkter och lösningar. Aktuella och viktiga frågor presenteras och diskuteras under våra kostnadsfria seminarier samtidigt som du får utbildning och inspiration. I centrum står allt som berör professionell rengöring och hygien.

15
16
nov 2024
 

Mat för livet

Mat för livet är Sveriges största gluten- & laktosfria mässa. Här finner du de senaste nyheterna att provsmaka och köpa till bättre priser. Lyssna på föreläsningar, delta i tävlingar och ställ dina frågor till experter. Passa även på att boka in dig till vår glutenfria ölprovning. Hoppas vi ses!

22
23
jan 2025
 

Lösningar för Offentlig Sektor

Lösningar för Offentlig Sektor har befäst sin position som Sveriges största och ledande mötesplats för alla som leder, utvecklar och effektiviserar offentlig sektor. Här samlas ledande upphandlare, beslutsfattare, tjänstemän, förtroendevalda och påverkare från kommun, region och myndigheter för att trygga och förbättra sin verksamhets effektivisering och utveckling.

22
23
jan 2025
 

Upphandlingsdagarna

Den 22–23 januari 2025 anordnas Sveriges största mötesplats inom offentlig upphandling och inköp. Oavsett vilken sektor du arbetar inom kommer mötesplatsen att ge dig ovärderliga insikter och hjälpa dig att effektivisera dina processer och utveckla din kompetens. Här får du möjlighet att delta i interaktiva workshops, lyssna till inspirerande talare och ta del av praktiska case-studier.

22
23
jan 2025
 

Framtidens Hälso & Sjukvård

Den 22–23 januari 2025 anordnas Nordens största mötesplats för alla som leder, utvecklar och ansvarar för framtidens hälso- och sjukvård. Mötesplatsen ger en enastående möjlighet för chefer, ledare, myndighetsansvariga och politiker inom hälso- och sjukvården att dela och ta del av erfarenheter och bästa praxis, oavsett var i vården man arbetar.

22
23
jan 2025
 

e-Hälsa+MVTe

22–23 januari 2025 förvandlas Kistamässan till Sveriges största och ledande mötesplats för alla som leder, utvecklar och effektiviserar e-hälsa och välfärdsteknologi. Mötesplatsen skapar en samlingspunkt för att motivera de som ansvarar för förändringen och effektivisering för införandet av ny teknik inom vård och omsorg.

29
30
jan 2025
 

Fastfood & Café & Restaurant Expo (FFCR)

Välkommen till branschmässan som sammankopplar beslutsfattare och leverantörer från hela branschen. Under två dagar visar utställarna marknadens senaste produktnyheter samtidigt som kända branschprofiler lyfter de mest aktuella trenderna. FFCR arrangeras vid olika tidpunkter i Stockholm, Malmö och Göteborg.

05
06
feb 2025
 

Personal & Chef

Personal & Chef samlar hela medarbetarresan på samma plats. På Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal hittar du leverantörer av rekryteringssystem, friskvårdstjänster, lönesystem, coaching och mer. I vårt fullspäckade seminarieprogram ger våra talare inspirerande, nytänkande och fördjupande föreläsningar. Välkommen!

18
19
mar 2025
 

Mötesplats Samhällssäkerhet

En konferens och utställning med utgångspunkt i hur vi bygger ett starkt och säkert Sverige. Svensk säkerhet står fortsatt inför stora utmaningar. Med lokala, regionala och nationella perspektiv som grund lyfter vi frågor om hur vi kan bredda våra perspektiv när vi jobbar med svensk säkerhet i syfte att nå framgång i totalförsvarsplaneringen. Tillsammans för ett säkrare Sverige.

02
03
apr 2025
 

Advanced Engineering

Advanced Engineering är den händelserika 2-dagarsmässan som är tillägnad produktutveckling och sourcing inom främst verkstadsindustrin. Den 2-3 april 2025 kommer framgångskonceptet tillbaka till Stockholm och välkomnar alla som arbetar med produktutveckling och strategiska inköp inom främst verkstadsindustrin att ta del av de senaste nyheterna, mingla med likasinnade och göra affärer – helt kostnadsfritt!

02
03
apr 2025
 

Elektronikmässan

Elektronikmässan är Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen. Den 2-3 april 2025 kommer mässan i ett unikt samarbete med Svensk Elektronik äntligen till Stockholm.

08
10
apr 2025
 

Sett

Nordens ledande mötesplats inom innovativt och livslångt lärande. Här får du möjlighet att nätverka med kollegor från hela Norden, kompetensutvecklas och delta i spännande diskussioner kring lärande i en föränderlig värld. Välkommen!

Scroll to Top