Kommande evenemang
på kistamässan

22
26
aug 2022
 

KIRURGVECKAN 2022

Välkommen till Kirurgveckan 2022 i Stockholm och Kistamässan
Vi i organisationskommittén har den stora glädjen och äran att få välkomna alla till Kirurgveckan 2022. Traditionsenligt äger Kirurgveckan 2022 rum direkt efter sommarledigheten vecka 34, och i år på Kistamässan mellan 22-26:e augusti. Mötet kommer att vara en klassisk kirurgvecka med många bra föredrag, spännande utställning och ett aktivt socialt program.

08
09
sep 2022
 

Hud & Kosmetik

Skönhetsbranschens största fackmässa
Hud & Kosmetik är årets mest efterlängtade händelse och den viktigaste mötesplatsen för alla som verkar i skönhetsbranschen. Sveriges enda fackmässa inom branschen arrangeras av SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.

28
29
sep 2022
 

Personal & Chef

Pandemin har tvingat företag till omfattande förändringar samtidigt som förväntningarna på ledarskapet och arbetskulturen ökar. Under två dagar samlas ledare i Sverige för att kompetensutvecklas och utbyta erfarenheter.

Mässgolvet är fullt med ledande företag som har smarta lösningar, ett seminarieprogram med inspiration och nytänkande samt nätverksmöjligheter. Allt för att du ska kunna utvecklas i ditt arbete och få en mer välmående organisation. Välkommen till Personal & Chef – Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal!

28
29
sep 2022
 

Ekonomi & Företag

EN MÖTESPLATS FÖR EKONOMER OCH FÖRETAGARE
Ekonomi & Företag är en mötesplats för ekonomer och företagare att hämta ny kunskap, samla inspiration och få de senaste nyheterna. Mötesplatsen riktar sig framförallt till små och medelstora företag. På plats samlas över 80 ledande organisationer för att presentera sina produkter och tjänster för 3000 besökare.

19
20
okt 2022
 

Elmässan Stockholm

Välkommen till Elmässan Stockholm den 19-20 oktober 2022. Affärsarenan med fokus på produktnyheter inom installation, belysning och fiber. Sedan 2004 är det den självklara mötesplatsen för elbranschen. Under två intensiva dagar får du chansen att upptäcka framtidens innovationer, utveckla din kompetens och bygga nya affärsrelationer. Vi ses på Kistamässan!

04
06
nov 2022
 

Comic Con Stockholm

Nordens största event för populärkultur. På Comic Con Stockholm den 4 – 6 november 2022 på Kistamässan kan du ta del av aktiviteter inspirerade från TV & film, träffa populära skådisar, serietecknare och digitala kreatörer. Du kan även uppleva cosplay i världsklass eller spela nya spel före alla andra. Comic Con är en magisk upplevelse för både stora och små.

15
16
nov 2022
 

Clean & Facility 2022

Mässan för hela branschen!
Clean & Facility är den självklara mötesplatsen för dig som arbetar med professionell rengöring och hygien. Branschmässan samlar ledande leverantörer, driftiga entreprenörer tillsammans med inköpare, upphandlare och lokalvårdare.

25
26
nov 2022
 

Mat för livet

Välkommen till Mat för livet, Sveriges största gluten- och laktosfria mässa 25-26 november!
Under två dagar har du möjlighet att testsmaka och köpa produkter till förmånliga priser. Lyssna på föreläsningar, delta i tävlingar och ställa dina frågor. Mässan blir både fysisk och digital. Hoppas vi ses!

22
23
feb 2023
 

Möten & Events

Den 22-23 februari 2023 förvandlas Kistamässan till Nordens ledande mötesplats för alla som arrangerar, planerar och utvecklar möten, konferenser och events. Mässan har förnyats och uppdaterats med en hel rad av upplevelser, nyheter och utökade fokusområden. Fokus är att matcha människor och företag för att skapa hållbara, nytänkande och affärsdrivande möten och events.

22
23
feb 2023
 

Sales & Marketing

Den 22-23 februari 2023 arrangeras mötesplatsen som samlar alla sälj- och marknadschefer. Här tar besökarna del av inspirerande berättelser som visar hur människor och organisationer utvecklas och får framgång, genom inspiration, bra modeller, ny teknik och kreativt tänkande. Tillsammans med mässan arrangeras konferensen Power Up som är den främsta konferensen för alla som leder och arbetar med sälj och marknadsföring.

22
23
feb 2023
 

Profil & Promotion

Den 22-23 februari 2023 arrangeras en mötesplats på Kistamässan med fokus på nyheter och innovativa idéer för alla som använder profil- och presentprodukter. Ledande och innovativa leverantörer visar upp sina produkter och här finns möjligheter att skapa nya samarbeten. Inspireras till nya metoder inom marknadsföring, försäljning och varumärkesutveckling via profilreklam.

15
16
mar 2023
 

FastighetsMässan Stockholm

Mötesplatsen för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter återvänder till Stockholm den 15-16 mars 2023! Ta del av årets produktnyheter, innovationer och tjänster inom områden som drift, underhåll och förvaltning. Här kan du träffa ledande branschexperter och utveckla din kompetens och kunskap.

21
22
mar 2023
 

Mötesplats Samhällssäkerhet

En konferens och utställning med utgångspunkt i hur vi bygger ett starkt och säkert Sverige
Svensk säkerhet står fortsatt inför stora utmaningar. Med lokala, regionala och nationella perspektiv som grund lyfter vi frågor som hur vi kan bredda våra perspektiv när vi jobbar med svensk säkerhet i syfte att nå framgång i totalförsvarsplaneringen. Ett säkert Sverige kräver en inkluderande debatt och ett bidrag från myndighet till individnivå.

18
20
apr 2023
 

SETT

På SETT visas de senaste produkterna och tjänsterna inom det innovativa och digitala lärandet. Här får du inspiration direkt från lärare, förskollärare, fritidslärare, pedagog, skolledare och leverantörer i seminarier, föreläsningar och praktiska workshops. Kom för att utvecklas och få nya idéer för både dig själv och din skola.

03
04
maj 2023
 

Stockholm Tech Show

5 mässor – 1 event. Mötesplatsen för nästa generations strategier inom Devops, Cloud, Cyber Security & Cloud och Datacenter. Här får besökarna möjlighet att utforska, upptäcka och förstå den nya tekniken som driver företag och samhälle framåt.

03
04
maj 2023
 

Stockholm Smart City Conference & Expo

Stockholm Smart City Conference & Expo samlar beslutsfattare, strateger, politiker, stadsutvecklare för att se nästa generations lösningar som driver samhällsutvecklingen framåt. Här visas urban innovation, digitalisering, det hållbara samhället samt lösningar för en bättre och mer intelligent framtid för städer och deras medborgare världen över.

03
04
maj 2023
 

Nordic Mobility Conference & Expo

En ny Nordisk mässa och konferens med fokus på att främja utformningen och antagandet av nya hållbara urbana mobilitetsmodeller. Evenemanget syftar till att ta itu med de framtida utmaningar som transformationen av mobilitetsutvecklingen står inför de kommande åren.

31
01
maj 2023
 

Retail Technology

Den 31 maj – 1 juni 2023 arrangeras Sveriges viktigaste mötesplats för framtidens handel. Med digitaliseringens framfart, ändrade köpbeteenden och ökad internationell konkurrens ställs helt nya krav för att vinna slaget om kunderna och aldrig tidigare har behovet av en nytänkande mötesplats varit större. Retail Technology är skapad för och av handeln och här står innovation tydligt i centrum.

31
01
maj 2023
 

e-Commerce Expo

Den 31 maj – 1 juni 2023 blir Kistamässan ett nav för Sveriges alla e-handlare som kommer för att upptäcka den nya innovativa tekniken som kommer forma framtiden för e-handeln. Aldrig tidigare har e-handeln varit mer aktuell för den moderna konsumenten – men kraven är många att möta. e-Commerce Expo vägleder och sammankopplar e-handlare med den teknik och innovation som ger försprång till morgondagens strategier.

12
13
aug 2023
 

KON – Kpop Convention

Välkommen till Sveriges första KON – Kpop Convention
Det enda eventet i Sverige som erbjuder Kpop i överflöd. Njut av två hela dagar tillsammans med Kpop grupper som Luminous, Dongkiz, MustB för att nämna några. Eventet avslutas med en stor konsert på Lördag kväll.

05
06
okt 2023
 

Empack Stockholm

Empack är mötesplatsen som riktar sig till hela förpackningsbranschen.
Här samlas allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att lansera nyheter, trendspana och göra affärer.
På plats kan du ta del av ett gediget seminarieprogram med konferenser, aktiviteter och mycket mer.
Var med där det händer och gör avtryck för framtiden!

05
06
okt 2023
 

Logistics & Automation Stockholm

Logistics & Automation är den nylanserade mötesplatsen som är framtagen för att bättre matcha logistikbranschens senaste innovationer och framtidsutmaningar. Här samlas hela branschen för att djupdyka i högaktuella ämnen, dela framtidsvisioner, bredda sina nätverk, göra affärer och skapa nya samarbeten. Välkommen till framtidens logistikarena!

Scroll to Top