Kommande evenemang
på kistamässan

01
02
feb 2022
 

e-Hälsa

E-Hälsa 2022 är Sveriges främsta mötesplats för införandet av ny teknik inom vård och omsorg. Den 1-2 feb, kan du ta del av det senaste inom e-hälsa och välfärdsteknologi genom föreläsningar, workshops, paneldebatter och samtal med utställare. E-Hälsa 2022 är en dynamisk mässa och konferens där chefer och tjänstemän inom vård och omsorg samlas för att ta del av digitaliseringens möjligheter att utveckla vår välfärd och hälsa.

01
02
feb 2022
 

Lösningar för Offentlig Sektor

Välkommen till den viktigaste arenan och mötesplatsen för hela den offentliga sektorn. En samlingspunkt som skapar nya förutsättningar och möjligheter för högaktuella samhällsfrågor. Mötesplatsen inspirerar till att leverera smartare och effektivare lösningar och tjänster trots utmaningar så som budgetbegränsningar, politisk osäkerhet, digitaliseringen samt en ständigt växande och åldrande befolkning.

08
10
feb 2022
 

Sign&Print Scandinavia 2022

INDUSTRIN ÅR 2027: Nu blickar vi framåt. Hur kommer branschen att utvecklas under åren 2022 till 2027? Promotion ska bli mer hållbart. Kommer vi att fortsätta använda UV eller blir det latex som dominerar? Vilken roll spelar PVC? Vilka områden kommer att växa och vilka kommer att minska? Hur ser prognosen för digital skyltning ut? Och vad händer med det personliga trycket?
Sätt ditt företags strategi på Sign&Print Scandinavia 2022.

19
20
feb 2022
 

Köpa Hus Utomlands

Nu är mässan Köpa hus utomlands tillbaka.
Här träffar du ett stort och brett urval av utställare som säljer bostäder i hela världen samt övrig service för ett lyckat utlandsboende.
Besök även våra intressanta seminarier.

23
24
feb 2022
 

Möten & Events

Den 23-24 februari 2022 förvandlas Kistamässan till Nordens ledande mötesplats för alla som arrangerar, planerar och utvecklar möten, konferenser och events. Mässan har förnyats och uppdaterats med en hel rad av upplevelser, nyheter och utökade fokusområden. Fokus är att matcha människor och företag för att skapa hållbara, nytänkande och affärsdrivande möten och events.

23
24
feb 2022
 

Event Production

Den 23-24 februari 2022 kommer eventplanerare få möjlighet att uppleva det absolut senaste inom eventteknik och experterna inom området finns på plats för att visa dig hur du kan integrera den bäst anpassade tekniken till ditt event. Event Production är en ny mötesarena som har adderats till mässan Möten & Events och här samlas de ledande leverantörerna av digitala och tekniska lösningar för eventindustrin.

23
24
feb 2022
 

Profil & Promotion

Den 23-24 februari 2022 arrangeras en mötesplats på Kistamässan med fokus på nyheter och innovativa idéer för alla som använder profil- och presentprodukter. Ledande och innovativa leverantörer visar upp sina produkter och här finns möjligheter att skapa nya samarbeten. Inspireras till nya metoder inom marknadsföring, försäljning och varumärkesutveckling via profilreklam.

23
24
feb 2022
 

Mark Tech Expo

Den 23-24 februari 2022 skapas Sveriges främsta och mest heltäckande mötesplats för den moderna marknadsföraren. Hela begreppet marknadsföring står inför en omfattande transformation med nya strategier, tekniker och metoder. Mark Tech Expo sammankopplar marknadsförare med teknik, verktyg och metoder som behövs för att vara först in i den framtid som kommer komma att omdefiniera framgångsrik marknadsföring.

23
24
feb 2022
 

Retail TECH

Den 23-24 februari 2022 arrangeras Sveriges viktigaste mötesplats för framtidens handel. Med digitaliseringens framfart, ändrade köpbeteenden och ökad internationell konkurrens ställs helt nya krav för att vinna slaget om kunderna och aldrig tidigare har behovet av en nytänkande mötesplats varit större. Retail TECH är skapad för och av handeln och här står innovation tydligt i centrum.

23
24
feb 2022
 

e-Commerce Expo

Den 23-24 februari 2022 blir Kistamässan ett nav för Sveriges alla e-handlare som kommer för att upptäcka den nya innovativa tekniken som kommer forma framtiden för e-handeln. Aldrig tidigare har e-handeln varit mer aktuell för den moderna konsumenten – men kraven är många att möta. e-Commerce Expo vägleder och sammankopplar e-handlare med den teknik och innovation som ger försprång till morgondagens strategier.

09
10
mar 2022
 

Fastfood & Café & Restaurant Expo

-Fastfood & Café & Restaurant Expo är branschmässan som sammankopplar beslutsfattare och leverantörer från hela HORECA-näringen. Under två effektiva dagar visar utställarna marknadens senaste produktnyheter och inspirerande branschprofiler lyfter de mest aktuella trenderna. Denna mässa arrangeras vid olika tidpunkter i Stockholm, Malmö och Göteborg

22
23
mar 2022
 

Mötesplats Samhällssäkerhet

Var med och skapa Sveriges absolut viktigaste mötesplats
Mötesplats Samhällssäkerhet är Sveriges största mötesplats för alla som arbetar inom samhällssäkerhet och har arrangerats sedan 2011. Innehållet i konferensprogrammet och utställningen är nu mer aktuellt än någonsin och tillsammans med dig och dina kollegor skapar vi Sveriges absolut viktigaste mötesplats. Välkommen den 22-23 mars 2022.

24
25
mar 2022
 

Hud & Kosmetik

Skönhetsbranschens största fackmässa
Hud & Kosmetik är årets mest efterlängtade händelse och den viktigaste mötesplatsen för alla som verkar i skönhetsbranschen. Sveriges enda fackmässa inom branschen arrangeras av SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.

06
07
apr 2022
 

Advanced Engineering

Advanced Engineering är den händelserika 2-dagarsmässan som är tillägnad produktutveckling och sourcing inom främst verkstadsindustrin. Den 6-7 april 2022 kommer framgångskonceptet äntligen till Stockholm för första gången och välkomnar alla som arbetar med produktutveckling och strategiska inköp inom främst verkstadsindustrin att ta del av de senaste nyheterna, mingla med likasinnade och göra affärer- helt kostnadsfritt!

06
07
apr 2022
 

Elektronikmässan

Elektronikmässan är Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen. Den 6-7 april 2022 kommer mässan i ett unikt samarbete med Svenk Elektronik äntligen till Stockholm. Under två effektiva dagar samlar vi allt från stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att trendspana, lansera nyheter och göra viktiga affärer, helt kostnadsfritt för dig som besökare!

26
28
apr 2022
 

SETT

På SETT visas de senaste produkterna och tjänsterna inom det innovativa och digitala lärandet. Här får du inspiration direkt från lärare, förskollärare, fritidslärare, pedagog, skolledare och leverantörer i seminarier, föreläsningar och praktiska workshops. Kom för att utvecklas och få nya idéer för både dig själv och din skola.

11
12
maj 2022
 

Nordic future food

Nordic Future Food är nordens ledande livsmedelskonferens som arrangeras parallellt med mötesplatserna Framtidens Livsmedel 2022 och FoodTech 2022. De tre eventen bildar en gemensam arena för att utveckla morgondagens livsmedelsindustri. 

11
12
maj 2022
 

Stockholm Tech Live

7 mässor – 1 event. Detta är en mötesplats för nästa generations strategier inom Artificiell Intelligens, Big Data, Cyber Security, Cloud, IoT, Smart Cities, 5G, Blockchain och Startup Scaleup. En möjlighet att utforska, upptäcka och förstå den nya tekniken som driver företag och samhälle framåt.

11
12
maj 2022
 

Stockholm Smart City Conference & Expo

Stockholm Smart City Conference & Expo samlar beslutsfattare, strateger, politiker, stadsutvecklare för att se nästa generations lösningar som driver samhällsutvecklingen framåt. Här visas urban innovation, digitalisering, det hållbara samhället samt lösningar för en bättre och mer intelligent framtid för städer och deras medborgare världen över.

18
19
maj 2022
 

Hjultorget

I maj får vi äntligen träffas igen på Hjultorget i Kistamässan. Där skapas årets bästa hjälpmedelsmässa – en levande och inspirerande mötesplats för utställare, hjälpmedelsanvändare och professionen. Besökarna kommer till Hjultorget för att jämföra olika leverantörer och hitta bra hjälpmedel som kan underlätta eller förbättra deras liv. Förskrivarna och övriga professioner kommer dit för att lära sig mer om nya produkter och för att fylla på med ny kunskap.

05
06
okt 2022
 

Empack Stockholm 2022

Empack är den enda mötesplatsen som riktar sig till hela förpackningsbranschen under 2022. Här samlas allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att lansera nyheter, trendspana och göra affärer. På plats kan du ta del av ett gediget seminarieprogram med över 70 unika talarpunkter, konferenser, aktiviteter och mycket mer.

05
06
okt 2022
 

Logistics & Automation Stockholm

Logistics & Automation är den nylanserade mötesplatsen som är framtagen för att bättre matcha logistikbranschens senaste innovationer och framtidsutmaningar. Här samlas hela branschen för att djupdyka i högaktuella ämnen, dela framtidsvisioner, bredda sina nätverk, göra affärer och skapa nya samarbeten. Välkommen till framtidens logistikarena!

20
21
okt 2022
 

Elmässan Stockholm

Elmässan har arrangerats sedan 2004 då den lanserades i Stockholm och har varje år vuxit sig större och starkare och är idag en självklar mötesplats för hela elbranschen. Nu finns mässan i fyra svenska städer där den täcker södra, mellan och norra Sverige. Du och dina kollegor kan bli en del av gemenskapen på Elmässan, oavsett vart i Sverige du bor och arbetar!

Scroll to Top