Kommande evenemang
på kistamässan

31
02
mar 2023
 

Husbil Stockholm 2023

Välkommen till Husbil Stockholm 2023
31 mars-2 april! Vi bjuder på ett brett utbud av utställare som visar husbilar, campers och alla möjliga campingtillbehör. Under helgen kan ni lyssna på föreläsningar gällande husbilslivet som passar både nybörjaren och veteranen.

18
20
apr 2023
 

SETT

På SETT visas de senaste produkterna och tjänsterna inom det innovativa och digitala lärandet. Här får du inspiration direkt från lärare, förskollärare, fritidslärare, pedagog, skolledare och leverantörer i seminarier, föreläsningar och praktiska workshops. Kom för att utvecklas och få nya idéer för både dig själv och din skola.

26
28
apr 2023
 

Kardiovaskulära Vårmötet

Kardiovaskulära vårmötet är en unik mötesplats som årligen samlar ca 1500 läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, BMA och annan vårdpersonal inom hjärt-kärlsjukvården, samt representanter från industrin. Vi har ett brett program om fem parallella sessioner med ca. 180 st. föreläsningar, som involverar ca. 280 inbjudna föreläsare och moderatorer. I samband med mötet anordnar vi en utställning där ett 70-tal företag visar upp sin verksamhet.

03
04
maj 2023
 

Stockholm Tech Show

5 mässor – 1 event. Mötesplatsen för nästa generations strategier inom Devops, Cloud, Cyber Security & Cloud och Datacenter. Här får besökarna möjlighet att utforska, upptäcka och förstå den nya tekniken som driver företag och samhälle framåt.

03
04
maj 2023
 

Stockholm Smart City Conference & Expo

Stockholm Smart City Conference & Expo samlar beslutsfattare, strateger, politiker, stadsutvecklare för att se nästa generations lösningar som driver samhällsutvecklingen framåt. Här visas urban innovation, digitalisering, det hållbara samhället samt lösningar för en bättre och mer intelligent framtid för städer och deras medborgare världen över.

03
04
maj 2023
 

Nordic Mobility Conference & Expo

En ny Nordisk mässa och konferens med fokus på att främja utformningen och antagandet av nya hållbara urbana mobilitetsmodeller. Evenemanget syftar till att ta itu med de framtida utmaningar som transformationen av mobilitetsutvecklingen står inför de kommande åren.

11
12
maj 2023
 

Data Innovation Summit 2023

The Data Innovation Summit is the largest and most influential annual Data and AI event in the Nordics and beyond, bringing together the most innovative minds, enterprise practitioners, technology providers, start-up innovators and academics, working with Data Science, Big Data, ML, AI, Data Management, Data Engineering, IoT and Analytics, in one place to discuss ways to accelerate AI driven Transformation throughout companies, industries and public organisations.

25
26
maj 2023
 

DevSum – Developer conference

For the nineteenth consecutive year Cornerstone presents DevSum.
For 2 days we focus on the latest trends and technologies within Web Development, Software Architecture, AI, Programming languages, Cloud and much more. Choose between over 70 sessions held by expert speakers and get inspired!

31
01
maj 2023
 

Nordic Future Food

Nordic Future Food utgör tillsammans med mässorna Food & Drink och Food Tech en branschöverskridande mötesplats som visar framtidens alla möjligheter för hela livsmedelsbranschen – från jord till bord.

31
01
maj 2023
 

Retail Technology

Den 31 maj – 1 juni 2023 arrangeras Sveriges viktigaste mötesplats för framtidens handel. Med digitaliseringens framfart, ändrade köpbeteenden och ökad internationell konkurrens ställs helt nya krav för att vinna slaget om kunderna och aldrig tidigare har behovet av en nytänkande mötesplats varit större. Retail Technology är skapad för och av handeln och här står innovation tydligt i centrum.

31
01
maj 2023
 

e-Commerce Expo

Den 31 maj – 1 juni 2023 blir Kistamässan ett nav för Sveriges alla e-handlare som kommer för att upptäcka den nya innovativa tekniken som kommer forma framtiden för e-handeln. Aldrig tidigare har e-handeln varit mer aktuell för den moderna konsumenten – men kraven är många att möta. e-Commerce Expo vägleder och sammankopplar e-handlare med den teknik och innovation som ger försprång till morgondagens strategier.

17
18
jun 2023
 

Made in Asia

Made in Asia är en festival med det bästa från Asien. Här kan du testa på de roligaste aktiviteterna som Asien har att bjuda på, prova stekheta asiatiska rätter i vår stora Food Plaza, träffa inspirerande gäster och så mycket mer. Den första upplagan av Made in Asia Stockholm sker 17-18 juni 2023 vid Kistamässan.

07
08
sep 2023
 

Hud & Kosmetik

Hud & Kosmetik är skönhetsbranschens största fackmässa, mötesplats och inspirationskälla för alla som arbetar i skönhetsbranschen. Upplev föreläsningar, tävlingar, mingel – du bjuds på en unik mötesplats både som utställare och besökare!

19
21
sep 2023
 

Sign&Print Scandinavia 2023

Sign&Print Scandinavia är den största mässan och mötesplatsen för branschens alla parter.
Ta del av de senaste nyheterna, inspireras av tekniska och kreativa lösningar och nätverka med kollegor, konkurrenter, fackfolk, leverantörer och kunder.

27
28
sep 2023
 

Ekonomi & Företag

Ekonomi & Företag är mötesplatsen för dig som jobbar med ekonomi eller redovisning, alternativt är VD eller ägare. På plats finner du ledande organisationer, leverantörer av exempelvis ekonomisystem samt givande och insiktsfulla seminarier. Dessutom är hallen full av branschkollegor som är redo att nätverka och byta erfarenheter. Missa inte två fullspäckade och kostnadsfria dagar!

27
28
sep 2023
 

Personal & Chef

Personal & Chef samlar hela medarbetarresan på samma plats. På Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal hittar du leverantörer av rekryteringssystem, friskvårdstjänster, lönesystem, coaching och mer. I vårt fullspäckade seminarieprogram ger våra talare inspirerande, nytänkande och fördjupande föreläsningar. Allt detta helt kostnadsfritt!

05
06
okt 2023
 

Empack Stockholm

Empack är mötesplatsen som riktar sig till hela förpackningsbranschen.
Här samlas allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att lansera nyheter, trendspana och göra affärer.
På plats kan du ta del av ett gediget seminarieprogram med konferenser, aktiviteter och mycket mer.
Var med där det händer och gör avtryck för framtiden!

05
06
okt 2023
 

Logistics & Automation Stockholm

Logistics & Automation är den nylanserade mötesplatsen som är framtagen för att bättre matcha logistikbranschens senaste innovationer och framtidsutmaningar. Här samlas hela branschen för att djupdyka i högaktuella ämnen, dela framtidsvisioner, bredda sina nätverk, göra affärer och skapa nya samarbeten. Välkommen till framtidens logistikarena!

18
19
okt 2023
 

Elmässan Stockholm

Välkommen till Elmässan – affärsarenan med fokus på produktnyheter inom installation, belysning och fiber.
Den 18-19 oktober är det återigen dags för el- och belysningsbranschens stora event! Elmässan bjuder in till ett kokande mässgolv med stora som små företag som presenterar de senaste produkterna.
Lär dig om nyheter och trender i branschen och träffa tusentals kollegor under två härliga dagar.

03
05
nov 2023
 

Comic Con Stockholm

2023 firar Comic Con Stockholm 10 år och flyttar till Stockholmsmässan! Den 3 – 5 november 2023 kan du ta del av aktiviteter inspirerade från TV & film, träffa populära skådisar, serietecknare och digitala kreatörer. På våra scener kan du delta i frågepaneler och lyssna till viktiga och intressanta samtal. Du kan även uppleva cosplay i världsklass eller spela nya spel före alla andra. Comic Con är en magisk upplevelse för både stora och små.

24
25
jan 2024
 

Lösningar för Offentlig Sektor

Lösningar för Offentlig Sektor har befäst sin position som Sveriges största och ledande mötesplats för alla som leder, utvecklar och effektiviserar offentlig sektor. Här samlas ledande upphandlare, beslutsfattare, tjänstemän, förtroendevalda och påverkare från kommun, region och myndigheter för att trygga och förbättra sin verksamhets effektivisering och utveckling.

24
25
jan 2024
 

e-Hälsa+MVTe

24–25 januari 2024 förvandlas Kistamässan till Sveriges största och ledande mötesplats för alla som leder, utvecklar och effektiviserar e-hälsa och välfärdsteknologi. Mötesplatsen skapar en samlingspunkt för att motivera de som ansvarar för förändringen och effektivisering för införandet av ny teknik inom vård och omsorg.

24
25
jan 2024
 

Framtidens Hälso & Sjukvård

Den 24–25 januari 2024 anordnas Nordens största mötesplats för alla som leder, utvecklar och ansvarar för framtidens hälso- och sjukvård. Mötesplatsen ger en enastående möjlighet för chefer, ledare, myndighetsansvariga och politiker inom hälso- och sjukvården att dela och ta del av erfarenheter och bästa praxis, oavsett var i vården man arbetar.

21
22
feb 2024
 

Möten & Event

Den 21-22 februari 2024 förvandlas Kistamässan till Nordens ledande mötesplats för alla som arrangerar, planerar och utvecklar möten, konferenser och events. Mässan har förnyats och uppdaterats med en hel rad av upplevelser, nyheter och utökade fokusområden. Fokus är att matcha människor och företag för att skapa hållbara, nytänkande och affärsdrivande möten och events.

21
22
feb 2024
 

Sales & Marketing Expo

Den 21-22 februari 2024 arrangeras Sveriges största mässa och konferens för alla som arbetar inom försäljning och marknadsföring. Ta del av den senaste tekniken, plattformarna och strategierna som hjälper företag att ta sig igenom den digitala transformationen och stärka sin försäljning. Här finns även konferensen för dig som vill fördjupa kunskaperna inom försäljning och marknadsföring och ta yrkesrollen till en ny nivå.

21
22
feb 2024
 

Stockholm Business Expo

Sveriges främsta mötesplats för alla som äger och leder små och medelstora företag. Ta del av utställares nyheter, träffa ett flertal av Sveriges mest kända entreprenörer och företagsledare som delar med sig av sina erfarenheter, hur man skapar lönsamma affärer och driver framgångsrika företag.

06
07
mar 2024
 

Energimässan

Sveriges största och viktigaste mötesplats med konferensen Sveriges Energiforum för alla som arbetar med energi-, miljö och hållbarhetslösningar. Här presenteras energiproduktion, ny teknik, energieffektiva hållbara utvecklingslösningar samt fokus på klimatförändringar och minskade utsläpp.

19
20
mar 2024
 

Mötesplats Samhällssäkerhet

En konferens och utställning med utgångspunkt i hur vi bygger ett starkt och säkert Sverige
Svensk säkerhet står fortsatt inför stora utmaningar. Med lokala, regionala och nationella perspektiv som grund lyfter vi frågor som hur vi kan bredda våra perspektiv när vi jobbar med svensk säkerhet i syfte att nå framgång i totalförsvarsplaneringen. Ett säkert Sverige kräver en inkluderande debatt och ett bidrag från myndighet till individnivå.

Scroll to Top