Kommande evenemang
på kistamässan

16
18
apr 2024
 

SETT

(Scandinavian Education Technology Transformation) är Nordens ledande mötesplats inom innovativt och livslångt lärande. Här får du möjlighet att nätverka, kompetensutvecklas och delta i spännande diskussioner kring lärande i en allt mer digitaliserad värld!

24
25
apr 2024
 

Data Innovation Summit

Welcome to the most influential annual Data and AI event in the Nordics and beyond, bringing together the most innovative minds, enterprise practitioners, technology providers, startup innovators and academics, working with Applied Data Innovation, Data Science, Big Data, ML, Applied AI, Generative AI, Data Management, Data Engineering, Architecture, Databases, and IoT, to discuss ways to accelerate AI-Driven Transformation and maximize value from data and AI.

03
05
maj 2024
 

Comic Con Stockholm

Comic Con Stockholm Summer + Made in Asia är ett event för dig som älskar populärkultur! Oavsett om du är en serienörd, filmfantast eller cosplay-entusiast kommer du hitta något som får ditt hjärta att klappa hårdare. Nytt för i år är vår Food Plaza med massa god mat. Häng med på en magisk upplevelse för stora och små!

15
16
maj 2024
 

Hjälpmedelsmässan Hjultorget

Hjultorget är sedan 40 år en levande och inspirerande mötesplats för hjälpmedelsanvändare, professionen och utställare. Mässan har fokus på hjälpmedel för en aktiv livsstil för personer med rörelsenedsättning. Årets mässa innehåller bra utställare, föreläsningar för kunskap och inspiration samt aktiviteter.

22
23
maj 2024
 

Stockholm Tech Show

5 mässor – 1 event. Mötesplatsen för nästa generations strategier inom Devops, Cloud, Cyber Security & Cloud och Datacenter. Här får besökarna möjlighet att utforska, upptäcka och förstå den nya tekniken som driver företag och samhälle framåt.

22
23
maj 2024
 

Stockholm Smart City Conference & Expo

Nordens ledande mötesplats, konferens och mässa som visar de senaste visionerna och lösningarna för framtidens smarta städer och samhällen, med fokus på staden i förändring och innovativ samhällsutveckling. Här träffas beslutsfattare från offentlig och privat sektor för att diskutera och samverka kring de utmaningar dagens digitala samhälle står inför. Välkomna när Smarta Städer sätts i fokus!

22
23
maj 2024
 

InfraTech

INFRATECH 2024 behandlar infrastruktur i sin helhet och är en av de viktigaste mötesplatserna för byggande av hållbar och funktionell infrastruktur. Här samlas beställare, företagare samt entreprenörer för att utbyta kunskap och tekniska lösningar som utvecklar en smart infrastruktur med hög digitalisering och stort hållbarhetstänk. Ta del av ett dynamiskt event med ett spetsigt konferensprogram, ett fullspäckat mässgolv och aktiviteter i världsklass. Välkomna när Smart Infrastruktur sätts i fokus!

22
23
maj 2024
 

Nordic Mobility Conference & Expo

På Nordens största event för alla som är involverade i urban mobilitet möts branschledande företag och offentlig sektor för att diskutera och samverka kring utformningen av nya hållbara urbana mobilitetsmodeller. Det är en av de viktigaste mötesplatserna för att möjliggöra lösningar som krävs för att utveckla ett hållbart, säkert, modernt och mobilt samhälle. Välkomna när Smart Urban Mobilitet sätts i fokus!

22
23
maj 2024
 

Energimässan

Sveriges största och viktigaste mötesplats med konferensen Sveriges Energiforum för alla som arbetar med energi-, miljö och hållbarhetslösningar. Här presenteras energiproduktion, ny teknik, energieffektiva hållbara utvecklingslösningar samt fokus på klimatförändringar och minskade utsläpp.

29
30
maj 2024
 

Retail Technology

Bli uppdaterad, inspirerad och motiverad! På Nordens största och mest omfattande retailevent möter du över 250 utställare som visar vägen till morgondagens teknik och kundupplevelse. Ett storslaget möte med en internationell konferens i världsklass där hela branschen samlas för att ta nästa steg och influeras av handels mest inflytelserika ledare.

29
30
maj 2024
 

e-Commerce Expo

Nordens största och mest omfattande e-commerce-event som visar vägen och gör dig till en vinnare på den digitala försäljningsmarknaden. Ett storslaget möte med en internationell konferens i världsklass där hela branschen samlas för att ta nästa steg och influeras av e-handelns mest inflytelserika ledare. Detta är din chans att låta leverantörer, branschspecialister och innovatörer inspirera, informera och ge energi till dina tillväxtplaner.

29
30
maj 2024
 

Framtidens Livsmedel

Sveriges viktigaste och ledande samlingspunkt för hela livsmedelsbranschen. Livsmedelsbranschen står inför en utmaning att möta samhällets framtida krav på hållbara, prisvärda och klimatsmarta produkter. Här kraftsamlas experter, innovatörer och företag från hela Norden för att dela och utbyta kunskap om branschens utveckling och framtidens köpbeteende.

29
30
maj 2024
 

Livsmedelsproduktion & FoodTech

Mässan som visar på helt nya möjligheter för företag inom livsmedels- och dryckesindustrin när det gäller automatisering av deras processer. Förutsättningen för detta är anslutningen av intelligenta produktions-, förpacknings- och logistiksystem – grundstenen för en smart fabrik. Samt hur den digitala transformationen kan implementeras i processen för att göra den än mer effektiv och med ett lågt klimatavtryck.

25
26
sep 2024
 

Ekonomi & Företag

Ekonomi & Företag är mötesplatsen för dig som jobbar med ekonomi, redovisning, som VD eller ägare. På plats finner du ledande organisationer, leverantörer av exempelvis ekonomisystem samt givande och insiktsfulla seminarier. Dessutom är hallen full av branschkollegor som är redo att nätverka och byta erfarenheter. Missa inte två fullspäckade och kostnadsfria dagar!

09
10
okt 2024
 

Natural Beauty & Health Show

Välkommen till Nordens största B2B-mötesplats för naturlig och ekologisk skönhet, egenvård och hälsa. Är du en återförsäljare, hälsokostbutik, distributör, salong, spa, apotek eller butikskedja? Upptäck din mötesplats för de allra senaste produkterna och trender från företag som banar vägen för vår hälsa och planet! Det här är så mycket mer än bara en branschmässa!

09
10
okt 2024
 

Nordic Organic Food Fair & The Good Food Fair

Välkommen till Nordens enda branschmässa för certifierad mat och dryck! Är du en återförsäljare, distributör, grossist, gårdsbutik, kock, importör eller arbetar inom dagligvaruhandeln? Upptäck din mötesplats med de allra senaste produkterna och trender från företag som banar vägen för vår hälsa och planet! Det här är så mycket mer än bara en branschmässa!

16
17
okt 2024
 

Elmässan

Sveriges stora mötesplats för el-och belysningsbranschen! Här får du upptäcka de senaste produkterna inom installation, belysning, fiber, solenergi och laddning. Ta del av ett gediget seminarieprogram med experter som redogör för nya regler, lagar och inspirerande case. Och det bästa av allt? Du får chansen att träffa mängder med branschkollegor!

12
13
nov 2024
 

Clean & Facility

Clean & Facility är den självklara och enda mötesplatsen där branschens olika aktörer finns på plats. Här samlas företag och beslutfattare från rengöringsbranschen, offentliga sektorn, kommuner och näringslivet tillsammans med branschens ledande leverantörer som visar marknadens produkter och lösningar. Aktuella och viktiga frågor presenteras och diskuteras under våra kostnadsfria seminarier samtidigt som du får utbildning och inspiration. I centrum står allt som berör professionell rengöring och hygien.

15
16
nov 2024
 

Mat för livet

Mat för livet är Sveriges största gluten- & laktosfria mässa. Här finner du de senaste nyheterna att provsmaka och köpa till bättre priser. Lyssna på föreläsningar, delta i tävlingar och ställ dina frågor till experter. Passa även på att boka in dig till vår glutenfria ölprovning. Hoppas vi ses!

22
23
jan 2025
 

Lösningar för Offentlig Sektor

Lösningar för Offentlig Sektor har befäst sin position som Sveriges största och ledande mötesplats för alla som leder, utvecklar och effektiviserar offentlig sektor. Här samlas ledande upphandlare, beslutsfattare, tjänstemän, förtroendevalda och påverkare från kommun, region och myndigheter för att trygga och förbättra sin verksamhets effektivisering och utveckling.

22
23
jan 2025
 

Upphandlingsdagarna

Den 22–23 januari 2025 anordnas Sveriges största mötesplats inom offentlig upphandling och inköp. Oavsett vilken sektor du arbetar inom kommer mötesplatsen att ge dig ovärderliga insikter och hjälpa dig att effektivisera dina processer och utveckla din kompetens. Här får du möjlighet att delta i interaktiva workshops, lyssna till inspirerande talare och ta del av praktiska case-studier.

22
23
jan 2025
 

Framtidens Hälso & Sjukvård

Den 22–23 januari 2025 anordnas Nordens största mötesplats för alla som leder, utvecklar och ansvarar för framtidens hälso- och sjukvård. Mötesplatsen ger en enastående möjlighet för chefer, ledare, myndighetsansvariga och politiker inom hälso- och sjukvården att dela och ta del av erfarenheter och bästa praxis, oavsett var i vården man arbetar.

22
23
jan 2025
 

e-Hälsa+MVTe

22–23 januari 2025 förvandlas Kistamässan till Sveriges största och ledande mötesplats för alla som leder, utvecklar och effektiviserar e-hälsa och välfärdsteknologi. Mötesplatsen skapar en samlingspunkt för att motivera de som ansvarar för förändringen och effektivisering för införandet av ny teknik inom vård och omsorg.

29
30
jan 2025
 

Fastfood & Café & Restaurant Expo (FFCR)

Välkommen till branschmässan som sammankopplar beslutsfattare och leverantörer från hela branschen. Under två dagar visar utställarna marknadens senaste produktnyheter samtidigt som kända branschprofiler lyfter de mest aktuella trenderna. FFCR arrangeras vid olika tidpunkter i Stockholm, Malmö och Göteborg.

05
06
feb 2025
 

Personal & Chef

Personal & Chef samlar hela medarbetarresan på samma plats. På Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal hittar du leverantörer av rekryteringssystem, friskvårdstjänster, lönesystem, coaching och mer. I vårt fullspäckade seminarieprogram ger våra talare inspirerande, nytänkande och fördjupande föreläsningar. Välkommen!

18
19
mar 2025
 

Mötesplats Samhällssäkerhet

En konferens och utställning med utgångspunkt i hur vi bygger ett starkt och säkert Sverige
Svensk säkerhet står fortsatt inför stora utmaningar. Med lokala, regionala och nationella perspektiv som grund lyfter vi frågor som hur vi kan bredda våra perspektiv när vi jobbar med svensk säkerhet i syfte att nå framgång i totalförsvarsplaneringen. Ett säkert Sverige kräver en inkluderande debatt och ett bidrag från myndighet till individnivå.

02
03
apr 2025
 

Advanced Engineering

Advanced Engineering är den händelserika 2-dagarsmässan som är tillägnad produktutveckling och sourcing inom främst verkstadsindustrin. Den 2-3 april 2025 kommer framgångskonceptet tillbaka till Stockholm och välkomnar alla som arbetar med produktutveckling och strategiska inköp inom främst verkstadsindustrin att ta del av de senaste nyheterna, mingla med likasinnade och göra affärer – helt kostnadsfritt!

02
03
apr 2025
 

Elektronikmässan

Elektronikmässan är Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen. Den 2-3 april 2025 kommer mässan i ett unikt samarbete med Svensk Elektronik äntligen till Stockholm.

Scroll to Top