Mässhall

De båda hallarna har en totalyta på 9000 kvadratmeter. I lokalerna finns möjlighet att bygga upp kongressalar för upp till 1100 personer. Som arrangör äger du alltid din del av huset och ytan anpassas efter ditt behov. Vi kan erbjuda bra flöden mellan mötesrum, utställningsytor, restaurang och mingelytor.

Varje år genomförs allt från mässor till stora företagsevent, utställningar, kongresser, bankettmiddagar, konserter, festivaler, och världsutställningar i den flexibla hallen. Bilar, kor och tjurar, stridsvagnar, bussar, flygplan – det mesta kommer in i vår hall genom de stora portarna. Din fantasi är det enda som sätter gränsen för vilken typ av arrangemang som du kan genomföra.

Kontakta oss

EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER - EXEMPEL PÅ NÅGRA AV DE ARRANGEMANG SOM HAR GENOMFÖRTS I VÅRA LOKALER:

Marcus Svenberg, VD Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
” Vi är väldigt nöjda med vår dag och kväll på Kistamässan. Maten höll en hög nivå och bland det bästa vi ätit på en kick-off”
Alex Danielsson, Chefredaktör/Editor-in-Chief , Tyngre
"Vi visste att idén om att genomföra elittävlingar i alla olika varianter av styrketräning under ett och samma tak var ett vansinnigt projekt. Men tillsammans med Kistamässan kunde vi förädla vår vision och göra den till en succébetonad verklighet. Närmare 10 000 personer kom och såg nästan 500 deltagare i 8 olika tävlingar över 2 dagar. Vansinnigt, javisst! Men precis lika härligt! Nu laddar vi om för att göra det igen nästa år. Större, häftigare och tyngre."
Scroll to Top