Praktiska tips till dig som besökare

Mat & Matavfall Kistamässan

Mat & dryck

  • Ta gärna med egen återanvändningsbar mugg och flaska för att fylla på med vatten och kaffe under dagarna. Det finns möjlighet att köpa återanvändningsbar mugg på Kistamässan om du glömt din egen.

  • Välj gärna den vegetariska rätten. Vi serverar inget rött kött på våra anläggningars restauranger.

Digitala fördelar

  • Visa din bokningsbekräftelse digitalt i telefonen vid ankomst till Kistamässan. Du behöver inte skriva ut den.

  • Skanna QR koder på plats för aktuellt program – vi trycker inte upp mässprogram. Du hittar även hela programmet på hemsidan.

  • Nyttja fördelarna med din smart badge för utbyte av information och kontaktuppgifter. Genom att hålla din nambricka mot utställarens läsare får du all info du behöver om utställaren och utställaren får dina kontaktuppgifter du angav när du registrerade dig till mässan. Utställaren kan även skanna din namnbricka med sin telefon för att hålla kontakten efter mässan.
Avfallshantering Kistamässan

Återvinning

Vi ber om hjälp med återvinningen under mässan. Släng skräp i rätt uppmärkt behållare där vi sorterar plast, papper, kartong och matavfall separat. Lämna inget skräp i konferenslokalerna.

Resor & boende Kistamässan

Resor & boende

När det är möjligt, res gärna kollektivt eller cykla/promenera till Kistamässan. Närmaste pendeltågstation är Helenelund och närmaste tunnelbanestation är Kista. Skulle ni behöva resa med bil, samåk gärna. Välj gärna ett hotell inom gångavstånd.

Jordglob Kistamässan, Easyfairs

Socialt ansvar

Delta i de olika hållbarhetssamtalen och rundturerna som äger rum under evenemanget!

Scroll to Top