Välkommen till våra Mässrestauranger!

Våra restauranger drivs av KM Restauranger, krögarna bakom NK restauranger. De satsar på närproducerade och ekologiska råvaror och menyerna har tonvikt på skandinavisk mat, med influenser från världens alla hörn.

Oavsett om du planerar en exklusiv middag eller en större mingelfest för flera tusen gäster så kan vi tillsammans förverkliga dina idéer.

Den fasta restaurangverksamheten är placerad i anslutning till hall 1 och har plats för 320 personer, i vår Bistro utanför hall 2 finns 150 platser. Inne i hallarna finns också ett fast serveringsställe för café och enklare matservering. Till större cateringlösningar används mobila köks- och barenheter, som tas fram efter behov.
food

Våra restauranger

Restaurang Bistro

Bistron, med 140 platser, är placerad i hjärtat av Entrétorget intill huvudentréns panoramafönster som har ett fantastiskt ljus. Här kan man ta en kaffepaus och njuta av en lugn stund eller anordna en trevlig After Work. KM Restauranger erbjuder en cafémeny med matiga inslag, bakverk och enklare maträtter som smörrebröd, sallader, smörgåsar och soppor och till det ett glas vin eller champagne, om så önskas.

Lunchrestaurang

Lunchrestaurangen har plats för 200 personer och ligger i anslutning till hallarna. Vill man ha en mer intim och exklusiv sittning erbjuder restaurangen en fine dining-del med upp till 50 personer.

Lilla cafeét

Lilla Cafeét är placerad i Hall 1 och kan möbleras med soffgrupper eller med runda cafébord och stolar, efter önskemål. Här serveras kaffe, olika drycker och enklare mat.

Middag i mässhallen

I vår mässhall kan vi bygga upp fantastiska bankettsalar. Med hjälp av tyger och ljus kan vi skapa en stämningsfull och flexibel middagslokal. Behövs scen för uppträdande, dansgolv, barer eller en loungeyta? Inga problem – vi skräddarsyr lokalen efter ditt arrangemang. I mässhallen kan vi ta middagar upp till 3500 personer – alltid med lika hög kvalitet!

Mat och Dryck i närheten

Om du letar efter en trevlig restaurang i närheten av mässan, har vi några rekommendationer som kan passa dina smaklökar. Här finns flera alternativ för dig att utforska och njuta av lokala och internationella rätter.

Upper east & Frankies

Kistagången 2-4, 164 40 Kista

Hos Upper East serveras dagens lunch med en ny rätt varje dag. Välj mellan kött, fisk, vegetariskt eller pasta. Frankies fokuserar på det amerikanska och italienska köket med pizza, pasta och hamburgare. Här får du uppleva två olika restauranger under ett och samma tak!

Tastory Kista

Kistagången 12, 164 40 Kista

Tastory är känt för att erbjuda mat som är både fräsch och tillagad från grunden med högkvalitativa råvaror. Deras bufféservering inkluderar alltid ett brett utbud av gröna rätter och tillbehör som passar perfekt till dagens val av fisk, kött eller vegetariskt alternativ.

Tastys

Kistagången 2-4, 164 40 Kista

Upptäck smakerna hos Tastys! Deras meny erbjuder ett brett utbud av läckra och fräscha mackor, sallader och pastasallader. Oavsett om du är sugen på en klassisk macka eller en smakrik sallad, finns det något som passar alla.

Det arroganta svinet

Isafjordsgatan 16, 164 40 Kista

Det arroganta svinet specialiserar sig på Texas BBQ och rökt mat. I menyn finner du flera smarriga barbeque- rätter, inklusive den bästa Texas BBQ i Stockholm.

Hållbart och smakfullt

Våra restauranger strävar alltid efter att erbjuda förstklassiga måltider med hänsyn till miljön och med medvetenhet om vår miljöpåverkan.

För att minska vår klimatpåverkan har vi valt att inte serverar något rött kött på våra restauranger och vi ber våra leverantörer att endast köpa in MSC-märkt fisk och skaldjur. Istället väljer vi i största möjliga mån ekologiska produkter och erbjuder helt ekologiska rätter, samt varje dag finns det åtminstone en vegetarisk rätt. Vi arbetar också aktivt med att minska vårt matavfall genom att tillämpa portionskontroll och minskad användning av engångsartiklar vid alla serveringstillfällen.

Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete?

Scroll to Top